Vaticaan Voorrangsticket

Vaticaan Voorrangsticket

Prijs vanaf € 32.00

Indien u de Musea van het Vaticaan , zoals de Kamers van Raphael , de Cortile del Belvedere en de Sixtijnse Kapel liever zelf en zonder gids bezichtigt, kunt u uw voorrangstickets voor het Vaticaan op voorhand hier boeken en deze afhalen bij onze agent op 5 min. wandelen van het Vaticaan voordat u de musea bezoekt.

Zoals reeds vermeld bevindt het kantoor waar u uw tickets kunt afhalen zich vlakbij de ingang van het Museum van het Vaticaan. Indien u dit product nu koopt, verzekeren we u een snelle toegang zonder wachtrijen!

U heeft natuurlijk ook toegang tot de Sint-Pietersbasiliek na uw bezoek aan de Musea en de Sixtijnse Kapel! Indien u echter de Basiliek wilt bezichtigen, moet u waarschijnlijk wel aanschuiven. Er is immers geen voorrangstoegang hier!

Belangrijke Informatie:
- U kunt tickets kopen voor de volgende tijden: 10.00u en 14.00u.
- U kunt uw tickets op elk ogenblik van de dag waarop u uw tickets geboekt heeft afhalen maar u kunt de musea van het Vaticaan slechts binnengaan 30 min. voor tot 30 min. na de tijd aangeduid op uw voucher.
- Duur: U kunt zoveel tijd als u wilt doorbrengen binnen de openingsuren.
- Uw ticket is enkel geldig op de dag dat u het geboekt heeft.
- Openingsuren van maandag tot zaterdag van 9.30u tot 16.00u voor het afhalen van uw tickets. Van hieruit is het 5 min. wandelen naar het Vaticaan. Hoe vroeger u dus uw tickets afhaalt, hoe meer tijd u kunt doorbrengen in het Vaticaan.
- Er heerst een strikte kledingcode in het Vaticaan. Schouders en knieën moeten bij zowel vrouwen als mannen bedekt zijn. Driekwartsbroeken zijn toegelaten, zolang de knieën goed bedekt zijn. Sandalen worden als ongepast beschouwd!
- Er is een strenge beveiliging bij het Vaticaan en er zijn vele veiligheidscontroles. Breng dus geen grote tassen of koffers mee op de tour!

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Vaticaan Voorrangsticket Info

Vaticaan Voorrangsticket
When In Rome Tours
Via Santamaura 21
00192 Rome, Italië
(Plattegrond, kijk onder "directions")

Info

Vaticaan Voorrangsticket
De Musea van het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel zijn open maandag tot zaterdag van 9.00u tot 18.00u. U kunt uw tickets afhalen bij onze agent van 9.30u tot 16.00u.

Richtlijnen

Richtlijnen
Ottaviano-station. Vanaf hier is het 5 minuten te voet!

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen