Bestel tickets voor Het Vaticaan

Het Vaticaan

Bezoek het Vaticaan, de Sixtijnse kapel en Sint-Pieters Basiliek in Rome. Sla alle lange wachtrijen over. Koop tickets voor geleide rondleidingen in het Vaticaan hier!

Het Vaticaan
 
Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

4.5
(114)

Ervaar drie van de meest populaire bezienswaardigheden in Rome: Vaticaan, de Catacomben en de St. Pieter Basiliek- allemaal in één tour! Boek uw tickets vanaf thuis en vermijd alle wachtrijen!

Vanaf € 67.00
Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.3
(59)

Boek uw tickets voor onze Vaticaan Ochtend Tour online en verzeker uw plaats op deze populaire tour! Bezoek de Vaticaan Musea, bewonder de Sistine Kapel en verken de St. Pieter Basiliek. Boek vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij het Vaticaan!

Vanaf € 56.70
Skip-the-line Vaticaan tickets

Skip-the-line Vaticaan tickets

3.0
(1)

Sla de wachtrij over bij het Vaticaan en boek uw tickets vooraf! Print uw ticket uit en u kunt direct naar de ingang van het Vaticaan lopen langs de wachtrijen. Verspil uw tijd niet voor de ticketbalie, maar boek uw tickets voor de Vaticaan vanuit thuis!

Vanaf € 36.10
Vaticaan en Colosseum skip-the-line

Vaticaan en Colosseum skip-the-line

3.0
(1)

Vermijd de rijd voor de twee meest populaire attracties in Rome - Vaticaan & Colosseum! Als u vermijd de rij tickets voor Vaticaan & Colosseum hier boekt bespaart u 5% op de tickets als u ze los zou kopen. Wees slim en boek uw tickets vanuit thuis!

Vanaf € 71.10
Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

3.9
(23)

Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrijen bij het Vaticaan! Tijdens onze Vaticaan Middag Tour krijgt u een rondleiding door de kunstcollecties van de Vaticaan Musea, bezoekt u de Sistine Kapel en kunt u de St. Pieter Basiliek verkennen.

Vanaf € 56.70
Pauselijk Publiek

Pauselijk Publiek

Ervaar de enige begeleide dienst van het pauselijke publiek! Duizenden pelgrims van over de hele wereld komen iedere woensdag samen om de paus te zien en nu heeft u ook deze kans! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen dus zorg ervoor dat u uw tickets vooraf boekt!

Vanaf € 35.10
Big Bus Tours Rome

Big Bus Tours Rome

Ontdek de bekendste bezienswaardigheden van de 'oneindige stad' met big Bus Tours. Er is geen betere manier de stad te ontdekken dan vanaf de dubbeldekkers. Kies uit 24 of 48 uurs tickets en krijg vier gratis rondleidingen. Koop hier tickets voor de Hop-on Hop-off bussen!

Vanaf € 26.80
Tour naar de Vaticaan Tuinen

Tour naar de Vaticaan Tuinen

Geniet van de natuurlijke schoonheid en architecturale wonderen verborgen in de Vaticaan Tuinen! Deze nieuwe tour laat u de schoonheid van 's werelds kleinste staat bewonderen, de vele belangrijke monumenten, het kunstwerk en natuurlijke wonderen vanuit een milieuvriendelijke open bus die u door de tuinen rijdt. Boek vandaag nog uw plaats op de tour!

Vanaf € 87.60
Avondtour door het Vaticaan met Diner

Avondtour door het Vaticaan met Diner

Geniet van een exclusieve begeleide tour door de Vaticaan Musea na normale sluitingstijd! Bewonder de wereldberoemde kunstwerken op een rustig tempo en met minder mensen. Deze tour is inclusief een dinerbuffet op de binnenplaats van het Vaticaan! Zorg ervoor dat u een plaats heeft op deze exclusieve tour, boek uw tour vanaf thuis!

Vanaf € 107.20
Vaticaan & tuinen met ontbijt

Vaticaan & tuinen met ontbijt

Vergezel ons tijdens een exclusieve tour van een halve dag naar Vaticaan Stad! Vermijdt de menigte, krijg vroeg toegang tot het museum, geniet van een heerlijke ontbijtbuffet, ontspan terwijl de bus u meeneemt op een begeleide tour van 45 minuten en geniet van een 3 uur durende tour door de Vaticaan Musea en de St. Pieter Basiliek. Deze geweldige tour ...

Vanaf € 143.20
Uitgebreide Vaticaan tour

Uitgebreide Vaticaan tour

Geniet van deze uitgebreide Vaticaan tour, inclusief de Bramante Trap, Sistine Kapel, Pinacoteca en St. Pieter Basiliek. Smalle tour groepen gegarandeerd. Iedereen die op zoek is naar een diepgaande tour door de Vaticaan Musea, mag dit niet missen! Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrij bij de Vaticaan Musea!

Vanaf € 94.80
Vaticaan Musea Nacht Tour

Vaticaan Musea Nacht Tour

Verken het Vaticaan Museum en de Sistine Kapel bij nacht en geniet van de meesterwerken zonder de menigte mensen. Elk jaar zijn de Vaticaan Musea geopend na sluitingstijd voor een beperkt aantal data per jaar. Als u in staat bent om een plaatsje te bemachtigen op onze Nachtelijke Vaticaan Tour, dan kunt u een grote verrassing verwachten! Boek vandaag nog!

Vanaf € 74.20
Het beste van Rome en het Vaticaan.

Het beste van Rome en het Vaticaan.

5.0
(1)

Onze Beste van Rome Tour is een uitgebreide tour van 4,5 uur door de straten van het Oude Rome. Verken het Colosseum en Romeinse Forum en ervaar de pracht van het Vaticaan. Vermijdt de lange wachtrij bij het Colosseum en de Vaticaan Musea met uw gids en verken twee van de meeste ongelofelijke attracties van Rome. Boek nu uw tour ...

Vanaf € 102.00
Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Vaticaan rondleiding & Colosseum skip-the-line

Deze 2-in-1 combi deal combineert onze twee meest populaire tickets, de Vaticaan rondleiding (incl. Sint-Pietersbasiliek) en skip-the-line Colosseum tickets. De Colosseum tickets geven u ook toegang tot het Forum Romanum & de Palestijn. Deze tickets zijn zeer populair dus wees slim en boek nu vooruit!

Vanaf € 87.60
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen