Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Avondtour door het Vaticaan met Diner

Vanaf € 107.2

Geniet van een exclusieve begeleide tour door de Vaticaan Musea na normale sluitingstijd! Bewonder de wereldberoemde kunstwerken op een rustig tempo en met minder mensen. Deze tour is inclusief een dinerbuffet op de binnenplaats van het Vaticaan!

Hoogtepunten:
- Verken de Vaticaan Musea na sluitingstijd
- Vermijdt de normale wachtrij
- Geniet van een heerlijk dinerbuffer
- Bekijk het beste van de Vaticaan musea
- Bewonder de Sistine Kapel
- Geniet van een kleine groep (max. 20)
- Gratis voor kinderen onder de 6 jaar.

Geniet van een exclusieve tour door het Vaticaan met diner
Tijdens deze exclusieve tour zult u begeleid worden langs de wachtende rijen en meteen toegang tot de Vaticaan Musea.

In de schitterende omgeving van de Dennenappel Binnenplaats kunt u genieten van een heerlijk buffetdiner van lokale gerechten en wijn voordat u begint aan u begeleide tour door de musea. Dit diner binnenin de Vaticaan Musea is een unieke ervaring die maar weinig mensen mee maken.

Na u heerlijke en overvloedige dinerbuffet bent u meer dan gereed om de eeuwenoude kunstwerken te bewonderen in gezelschap van uw bekwaamde Engels sprekende gids die het museum tot leven brengt met zijn vermakelijke commentaar. Uw tour is gemaakt om u het beste te laten zien van wat deze musea te bieden hebben, zorg ervoor dat u de stukken gezien hebt waar vele mensen een verre reis voor maken om deze te kunnen bekijken.

Uw reisplan is groot en divers, van buitenplaatsen zoals de Dennenappel Binnenplaats en de open patio met uitzicht over de tuinen van het Vaticaan, en natuurlijk de Sistine Kapel, u zult alle hoogtepunten ervaren.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint onderaan de brede trap tegenover de straat van de ingang van de Vaticaan Musea. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 3,5 uur.

Is er een dresscode?
Ja bij toegang tot een religieuze plaats behoort een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijke worden gehouden als u niet naar binnen mag vanwege incorrecte kleding.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kaartjes beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits in het gezelschap van een betalende volwassene.

Openingstijden

De tour vertrekt vrijdag om 6 PM.

Bestel

vri, 28 sep 2018

Openingstijden

De tour vertrekt vrijdag om 6 PM.

Routebeschrijving

Avondtour door het Vaticaan met Diner