Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Colosseum & Avondtour door Rome

Vanaf € 87.6

Onze 2-in-1 tour begint met een begeleide tour door het Colosseum, dan een begeleide tour door het Romeinse Forum, verken Palatijn Heuvel op eigen houtje, gevolgd door een begeleide wandeltour door het hartje van Rome!

Hoogtepunten:
- Krijgt een 2-in-1 tour - Colosseum & avondtour door Rome
- Vermijdt de wachtrij bij het Colosseum samen met uw gids
- Geniet van een begeleide tour door het Romeinse Forum
- Breng zelf wat tijd door met het verkennen van Palatijn Heuvel
- Geniet van een pauze in een bar voordat de volgende tour begint
- Geniet van een wandeltour door het historische hart van Rome

Geniet van de ultieme Rome Tour
Vermijdt de lange wachtrijen en ga direct naar het amfitheater samen met uw gids, waar u kunt horen waarom het dagelijkse leven zo gevaarlijk was voor de vele inwoners van Rome in de oudheid. Kom te weten waarom het Colosseum gebouwd werd en door wie. 

Wandel naar de vloer van de arena waar zoveel mensen zijn gestorven voor publiek vermaak. U kunt klimmen naar de top van het Colosseum waar u kunt genieten van spectaculaire uitzichten van wereldberoemde ruïnes, en dan kunt u weer nederdalen naar de terra firma waar u meer komt te weten over de duistere zuil van het Colosseum en Porta Libitina.

Hierna volgt een uitgebreide tour door het Romeinse Forum waar u een uitgebreide visie krijgt van de oorsprong van Rome, de mythes, de culten, de tempels, christianisatie en overbevolking, de keizers, slaven en hoe zij allen de wereld van vandaag hebben gevormd.

Het oude Rome segment duurt tot ongeveer 5:30 PM, tot die tijd kunt u verblijven in het Romeinse Forum en Palatijn heuvel om deze verder op eigen houtje te verkennen voor ongeveer een uur.

Na het verlaten van het Romeinse Forum heeft u tijd om op te frissen in een bar in de buurt voordat u avond wandeltour begint om 7 PM.

We beginnen aan een geweldige en fascinerende wandeling naar en door alle meest mooiste pleinen in Rome, hier ziet u de magnifieke fonteinen, tempels, kerken, monument en ruïnes van het echte Rome, zowel op de bekende plaatsen als daarbuiten.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint aan de voorkant van het toeristencentrum bij Via dei Fori Imperiali. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 4,5 uur.

Moet er gewandeld worden tijdens de tour?
Tijdens deze tour moet er behoorlijk wat gewandeld worden, heuvels en trappen dus comfortabele schoenen worden aangeraden.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kaartjes beschikbaar voor kinderen onder de 18 jaar.

Belangrijke informatie:
- Vanwege veiligheidsreden is het verboden om rugzakken, rugtassen, grote handtassen, bagage etc. meer te nemen binnenin het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel.

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijkse, behalve op zondag, om 3 PM.

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Live guide

Duur: 4 uur 30 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Colosseum & Avondtour door Rome

Adres
Via dei Fori Imperiali 1 00186 Rome