Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: rondleiding tuinen & ontbijt

 
Vanaf € 161,10

Ga mee met een exclusieve tour van een halve dag waar u de Vaticaanse musea in Rome bezoekt en de Tuinen van Vaticaanstad. Met dit ticket vermijdt u de drukte, u krijgt een heerlijk ontbijt en een rondleiding met gids door de musea. U bezoekt de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek ook.

Hoogtepunten

- Geniet van een exclusieve tour van een halve dag door de Vaticaanse Musea
- Vermijdt de menigte met vroege toegang
- Geniet van een heerlijk ontbijtbuffet & drankjes
- Ontspan tijdens uw begeleide tour van 45 minuten op een openlucht bus
- Kom meer te weten over de kunst en de geschiedenis
- Bewonder de magnifieke kunstcollectie van het Vaticaan Museum
- Luister naar alle uitleg via uw koptelefoon
- Bewonder de Sixtijnse Kapel & Sint-Pietersbasiliek

Wat kan ik verwachten?

Betreedt de Vaticaan Musea terwijl het nog stil is en de onschatbare kunst staat nog te wachten op de vele toeristen die gaan komen.

Geniet van een rijk Amerikaans ontbijtbuffet in de Vaticaan Cafetaria. Hier kunt u alles vinden van croissants tot aan muffins, eieren gemaakt op bestelling, pannenkoeken, vers fruit en jam, granen en koekjes, verse vruchtensappen of andere koude en hete drankjes.

Stap op een comfortabele openlucht privé-bus en rijdt door de verborgen delen van Vaticaanstad, onlangs pas geopend voor het publiek. Uw gids zal u vermaken met historische verhalen en interessante feiten.

Hier behoort u tot de weinige, meest bevoorrechte, die het Vaticaan treinstation mogen bewonderen, de gigantische Jaar-2000 Jubileum Bel, de schitterende meditatie tuinen die sinds 1279 door de pauzen gebruikt worden en de privé helikopterhaven van de paus.

Uw gids en historische expert nemen u mee op een 3-uur durende tour door tijd. Met oneindige hallen en zoveel te zien, deze tour is speciaal gemaakt om u het beste te laten zien van wat dit museum te bieden heeft.

Loop in de voetsporen van de geschiedenis, kardinalen, pauzen, kunstenaars die de wereld hebben veranderd en leer over het drama dat zich onder uw voeten heeft afgespeeld.

Uw tour komt ten einde bij de Sint-Pietersbasiliek, waar u de gelegenheid heeft om de mooie kerk te bewonderen met al haar meesterwerken.

Hoe werkt het?

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint onderaan de wijde trap tegenover de straat van de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Café Vaticano en Hotel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?¨
De tour eindigt bij de St. Pieter Basiliek. Op de meeste Woensdagen, wanneer de Basiliek gesloten is, eindigt de tour bij de ingang van de Vaticaan musea.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 5 uur.

In welke taal is deze tour?
Deze tour is in het Engels

Is er een dresscode?
Ja, toegang tot religieuze sites vereist een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn, zowel bij mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate zijn niet verantwoordelijk als toegang geweigerd wordt vanwege incorrecte kleding.

Belangrijke informatie

- Extra maatregelen kunnen worden ingesteld bij sommige locaties vanwege globale veiligheidsredenen. Hierdoor kan vertraging ontstaan bij het passeren van de beveiligingscontroles bij het binnenkomen van deze locaties. Extra maatregelen kunnen ook de afmetingen van de tassen beperken die mee naar binnen mogen worden genomen. Om verstoringen en weigering van toegang te voorkomen, raden we u aan om geen grote tassen, zakken of rugzakken mee te brengen tijdens de tour. Het Vaticaan staat alleen zeer kleine tassen toe en verbiedt met name grote tassen, tripods, paraplu's en rugzakken.

- U kunt gebruikt maken van de gratis opslagruimte voor bagage wat tot gevolg kan hebben dat u de tour vroegtijdig moet verlaten om deze op te halen bij de ingang.

- On woensdagochtend en -middag kan de St. Pieter Basiliek gesloten zijn vanwege de pauselijke audiëntie op het St. Pieter Plein. Indien u de St. Pieter Basiliek wenst te bezoeken, raden wij u aan om op een andere dag te komen. De Basiliek is ook onderhevig aan onverwachte sluitingen voor religieuze ceremonies. Als dit gebeurt, bieden wij onze klanten graag een langere tour aan door de Vaticaan Musea zodat de duur van de tour gelijk blijft. We proberen onze groepen van te voren te informeren als er geplande verstoringen van de openingsuren van de Basiliek gepland staan, dit is helaas niet altijd mogelijk en dan zijn we helaas niet in staat om een terugbetaling te doen of korting te geven.

- Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoelen kunnen accommoderen of mensen met een beperking. Helaas accepteren wij ook geen kinderwagens of babydragers op onze groep tour. 

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn niet toegestaan tijdens deze tour.

Bestel

zon, 28 feb 2021

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 5 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek
- Toegang tot de tuinen van de Vaticaanstad
- Ontbijt
- Vervoer door het Vaticaan
- Een rondleiding
- Individuele koptelefoons

Vertrektijden

Routebeschrijving

Vaticaan & tuinen met ontbijt

Adres
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!