Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: rondleiding highlights - 4,5 uur

5.0 (2)
Vanaf € 105,60

Sla de rij over bij de Vaticaanse musea in Rome en ontvang een speciale diepgaande rondleiding. U vermijdt de lange wachtrijen bij de Sint-Pieters Basiliek en u ziet het prachtige plafond van de Sixtijnse Kapel. U ziet ook de Bramante-trap, bezoek het Etruskische museum en bekijk de kunstgalerie Pinacoteca di Brera. Het is een must voor iedereen die zoveel mogelijk uit zijn Vaticaanse tour wil halen.

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de musea van het Vaticaan
- Geniet van een speciale diepgaande rondleiding 
- Bekijk de trap van Bramante, normaal niet toegankelijk voor het publiek
- Bezoek het Etruscan museum en de Pinacoteca galerie
- Vermijd de wachtrij bij de Sint-Pieters Basiliek
- Bezoek de Sixtijnse Kapel

Wat kan ik verwachten?

Geniet van een uitgebreide Vaticaan rondleiding
Vermijd de wachtrij bij de musea van het Vaticaan en bespaar kostbare tijd in Rome.

De rondleiding begint met zeldzame toegang tot de beroemde trappen van Bramante, een duizelingwekkende spiraal van uitgehouwen stenen gebouwd in 1512 in een vierkante toren. Weinigen mogen hier tegenwoordig komen, waardoor dit bezoek extra bijzonder is.

Bewonder de prachtige schilderijen van de schildergalerij van Vaticaan Pinacoteca, inclusief Raphael's 'Transfiguration', Caravaggio's 'Deposition from the Cross’ en Leonardo Da Vinci’s onvoltooide ‘St. Jerome in the Wilderness’.

U bezoekt natuurlijk alles van de Pinecone binnenplaats tot de Galerij van Wandtapijten, de Galerij van Kaarten, de Galerij van de Candelabra en als hoogtepunt van elke rondleiding - de Raphael Rooms.

Uw tour bevat natuurlijk ook de beroemdste kamer van het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel. Hier heeft u de tijd om het helemaal in u op te nemen.

De laatste stop tijdens uw rondleiding neemt u mee door een speciale deur in de Sixtijnse Kapel en langs een andere lange rij om toegang te krijgen tot de Sint Pieter Basiliek. Elke dag behalve woensdag is er een rondleiding in dit kolossale gebouw - een van de belangrijkste in het hele christendom en de thuisbasis van het beroemde beeldhouwwerk 'La Pieta' van Michelangelo.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar uw rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint onderaan de brede trap aan de overkant van de ingang van de Musea van het Vaticaan. De trap lift tussen Caffè Vaticano en Hotel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi. 

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Waar eindigt de rondleiding?
De rondleiding eindigt bij de Sint Pieter Basiliek op het Sint Pieterplein. Meestal op woensdag, als de Basiliek gesloten is dan eindigt de rondleiding bij de ingang van de musea van het Vaticaan.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 4,5 uur.

In welke talen is de rondleiding beschikbaar?
De rondleiding is in het Engels, Duits of Frans.

Is er een dresscode?
Ja, voor toegang tot religieuze locaties is een strikte dresscode vereist. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor weigering van toegang vanwege onjuiste kleding.

Belangrijke informatie

- Op sommige locaties kunnen extra maatregelen worden geïmplementeerd vanwege de toegenomen wereldwijde beveiliging. Als gevolg hiervan kunnen we vertraging oplopen bij het doorlopen van verplichte beveiligingscontroles bij het betreden van deze locaties. Extra maatregelen kunnen ook de omvang van tassen die naar binnen kunnen worden gebracht beperken. Om verstoringen of mogelijk geweigerde toegang te voorkomen, raden wij u ten sterkste af om grote tassen, tassen of rugzakken mee te nemen tijdens uw rondleiding. Het Vaticaan staat alleen hele kleine tassen toe, en verbiedt met name grote tassen, statieven, paraplu's en rugzakken.

-U kunt gebruikmaken van de gratis opslagruimte voor bagage. Dit kan ertoe leiden dat u de rondleiding vroegtijdig moet verlaten om ze bij de ingang op te halen.

- Op woensdagochtend en -middag kan de Sint-Pieter Basiliek gesloten zijn vanwege de pauselijke audiëntie die plaatsvindt op het Sint-Pietersplein. Als u de Sint-Pieter Basiliek wilt bezoeken, wordt u geadviseerd om op een andere dag te reizen. De Basiliek is ook onderhevig aan last-minute sluitingen voor religieuze ceremonies. Wanneer dit gebeurt, bieden we de klanten graag een langere rondleiding door de musea van het Vaticaan in overeenstemming met de geadverteerde totale lengte van de tour. Hoewel we er alles aan doen om reisgroepen vooraf te informeren of er geplande verstoringen zijn aan de openingsuren van de Basiliek, is dit niet altijd mogelijk en kunnen we in dergelijke gevallen geen restituties of kortingen verstrekken.

- Helaas kunnen wij gasten met rolstoelen of een handicap die speciale assistentie nodig hebben, niet van dienst zijn. Wandelwagens of kinderwagens zijn ook niet toegestaan tijdens deze rondleiding.

Ticket categorieën

Volwassene (19+)
Kind (6-18)
Peuter (0-5): Gratis

Bestel nu

Fantastisch: 5.0 – 2 Recensies

Bestel

don, 30 mei 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 4 uur 30 minuten

Wat is inclusief?

- Een ticket waarmee u de wachtrij overslaat bij het Vaticaan
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pieters Basiliek
- Toegang tot de trap van Bramante, het Etruscan museum en de Pinacoteca galerie
- Een rondleiding met gids

Vertrektijden

Routebeschrijving

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: rondleiding highlights - 4,5 uur

Adres
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!