Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

2-in-1 rondleiding Colosseum & rondleiding Vaticaan

4.8 (4)
Vanaf € 96,00

Ervaar het beste van Rome tijdens een tour dat niets overslaat, alleen lange wachtrijen en hoge kosten! Deze tour geeft uw camera prachtige plaatjes en u zelf leert veel over archeologie en kunstgeschiedenis.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over bij het Colosseum en het Vaticaan
- Twee rondleidingen voor weinig geld
- Kleine groepen begeleidt door Engels sprekende experts
- Bekijk de Gladiatoren poort en de arenavloer in het Colosseum
- Bezoek de Sixtijnse Kapel, Sint-Pietersbasiliek en de koepel van Michelangelo in het Vaticaan

Wat kan ik verwachten?

Deze uitgebreide tour van 4,5 uur geeft u de kans om diep in de geschiedenis en cultuur van Rome te duiken. In plaats van in de lange wachtrijen te staan (in de hete zon!) kunt u met deze tickets meer tijd spenderen in het Colosseum en Vaticaan.
Aan het einde van de tour heeft u de oude Romeinse ruïnes bezocht, de grootste kunstcollectie ter wereld gezien en een schat aan kennis opgedaan.

De gidsen die u begeleiden zijn experts in geschiedenis en archeologie. Ze kennen de beproefde routes door gebieden met veel verkeer en leiden u naadloos van punt van punt. De groepen worden klein gehouden, dat betekent dat u nooit achteraan hoeft te staan of dat u uw gids niet goed verstaat.

Deel 1 van deze tour neemt u mee naar het Colosseum, het Romeins Forum en de Zuil van Trajanus. In het Colosseum, zult u samen met de groep binnenkomen via de Gladiator's Gate, een zij-ingang speciaal voor bepaalde touroperators. Tweeduizend jaar geleden, kwamen mannen het Colosseum binnen en bereidden zich voor op een bruut gevecht: het doden of gedood worden. Vandaag de dag, biedt de arenavloer een opmerkelijk uitzicht op zowel de ondergrondse kamers als op de hoogste rijen zitplaatsen (de vloer strekt zich slechts gedeeltelijk uit over het gebouw, vandaar het uitzicht).

Na een pauze start deel 2 van de tour en begeeft u zich in het customer service center (met airco) waar u de gelegenheid krijgt om Gladiator selfies te nemen met behulp van rekwisieten en achtergronden.

Daarna gaat u samen met uw groep naar Vaticaan stad, waar u niet in de wachtrij hoeft te staan. Hier vindt u de grootste kunstcollectie ter wereld. Voor velen is de Sixtijnse Kapel het absolute hoogtepunt van het Vaticaan. Dat gezegd hebbende, het schitterende plafond van Michelangelo is een van de vele meesterwerken in Vaticaan stad, waaronder werken van Perugino, Giotto, Raphael en meer.

Aan het einde van deel 2, gaat u naar de Sint Pietersbasiliek, waar u ook hier de wachtrij overslaat. Hier ziet u Michelangelo's Pieta en koepel, Bernini's Baldacchino, en tal van andere fresco's en mozaïeken. 

Hoe werkt het?

Nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u uw e-tickets direct per mail. Neem een geprinte versie mee of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Waar start de tour?
De rondleiding start op Foro Traiano 89 (vlakbij de Zuil van Trajanus).

Belangrijke informatie

- Wegens veiligheidsredenen zijn grote items zoals backpacks, koffers en grote tassen niet toegestaan in het Colosseum en het Romeins Forum
- Er is een strikte dresscode in het Vaticaan. Iedereen moet de schouders en knieën bedekken
- Wegens verschillende hoogte in vloeren, wordt deze tour niet aangeraden aan mensen in een rolstoel of andere personen met een lichamelijke beperking

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (6-17)
Baby (0-5): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Tips
- Transfer van en naar uw hotel
- Eten en drinken

Bestel

maa, 28 sep 2020

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Live guide

Duur: 4 uur 30 minuten

Wat is inclusief?

- Geen wachtrijen bij het Colosseum en het Vaticaan 
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek
- Toegang tot de koepel van Michelangelo
- Rondleiding met gids in een kleine groep

Vertrektijden

Routebeschrijving

Het beste van Rome en het Vaticaan.

Adres
Foro Traiano 89 Rome 00187 Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!