SS Lazio vs Udinese

maa, 25 feb 2019, Stadio Olimpico Rome.

Vanaf € 35.1
  • Info
  • Categorie
* De uiteindelijke datum en tijd van de wedstrijd zal 5-30 dagen voor de match worden bevestigd. Bij twijfels, controleer altijd even de officiële website van de club.
*Weekend wedstrijden worden altijd zaterdag of zondag gespeeld. De kans op vrijdag avond is vrij klein.
* Doordeweekse wedstrijden worden altijd gespeeld op dinsdag, woensdag of donderdag.
* Veranderingen van data van wedstrijden zijn buiten onze macht om en we vragen je jezelf hiervan bewust te zijn wanneer je de reisplannen opstelt!
* Je zult NOOIT enkele stoelen krijgen. Te allen tijde zullen wij ervoor zorgen dat je stoelen naast of recht voor/achter je vrienden zult krijgen. Dit garanderen wij naar jou toe!
* Je zult altijd plekken krijgen tussen de thuissupporters of in een neutrale zone.
* Wanneer je de boeking hebt afgerond zullen de bevestiging en e-tickets meteen naar jouw e-mailadres verstuurd worden.
* Alle informatie met betrekking tot het ophalen of laten bezorgen van de originele wedstrijdkaarten staat geschreven op het e-ticket.
* Bij het ophalen van de tickets moet je een geldig legitimatiebewijs meenemen en de Creditcard die gebruikt is tijdens de boeking.
* We raden je ten zeerste aan om zorgvuldig de voorwaarden voor het boeken van voetbaltickets te lezen!

Longside - Monte Mario : Tickets voor de zijtribune in de Monte Mario Tribune.. Longside - Tevere central : Tickets voor de zijtribune in de Tevere Central Tribune.. Longside - Tevere lateral : Tickets voor de zijtribune in de Tevere Lateral Tribune.. Shortside - Distinti : Tickets voor de tribune achter het doel in de Distini Tribune.

Print voucher

Arena info.

Routebeschrijving

Stadio Olimpico Rome

Adres
Via Foro Italico, 00194 Roma