Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan & Sint Pietersbasiliek: Vermijd de wachtrij & Rondleiding met Gids

4.3 (19)
Vanaf € 48,50

Wilt u een diepgaande ontmoeting als geen ander in het Vaticaan? Tijdens deze 3-uur durende begeleide rondleiding komt u alle feiten te weten. Vermijd de wachtrijen en bezoek het Pio Clementino Museum, Galerij van de Kandelaars, Galerij van de Wandtapijten en Galerij van Geografische Landkaarten, Raphaels Vertrekken en de Sixtijnse Kapel en de Sint Pietersbasiliek.

Hoogtepunten

- Vermijd de lange wachtrijen bij de grootste attracties van Rome
- Verken het beste van het Vaticaan samen met uw gids
- Bekijk twee van de bekendste meesterwerken in de wereld
- Maak een rondleiding door het spirituele centrum van het Vaticaan
- Bekijk meesterwerken uit de Renaissance in de Sint Pietersbasiliek

Wat kan ik verwachten?

Verken de Vaticaanse Musea & Sint Pietersbasiliek
De Vaticaanse musea moet u gezien hebben in Rome, niet alleen vanwege hun uitgebreide kunstverzamelingen, archeologie en ethno-antropologie, door de jaren heen allemaal verzameld door de Pausen. Hier vindt u ook de meest rijkelijk versierde zalen en galerijen in de wereld.

Bekijk enkele van de beste klassieke beeldhouwwerken van de Vaticaanse Musea in het Pio Clementino Museum. Bewonder de enorme marmeren kandelaars in de Galerij van de Kandelaars, loop door een gang met geweldige, gecompliceerde wandtapijten in de Galerij van de Wandtapijten, en meer dan 40 16e-eeuwse topografische kaarten van Italië in de Galerij van de Geografische kaarten.

Ga verder naar de vier Vertrekken van Raphael, beroemd om hun fresco's. Bekijk vervolgens twee van de bekendste meesterwerken in de Sixtijns Kapel, de plafondfresco's van Michelangelo, en Giudizio Universale (Laatste oordeel).

In de prachtige Sint Pietersbasiliek maakt u een rondleiding door het spirituele centrum van het Vaticaan en het grootste kerkgebouw in de wereld.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar u e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden ook geaccepteerd.

Hoe werkt het?
Toon uw smartphone ticket aan de bewakers bij de ingang, ga door de beveiligingscontrole en scan uw ticket bij de kassa CASSA ONLINE E GRUPPI. U ontvangt verdere informatie van het personeel met betrekking tot waar u uw gids zult ontmoeten in de Vaticaanse Musea.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 3 uur.

Is er een dresscode?
Knieën en schouders moeten bedekt zijn in het Vaticaan en de Sint Pietersbasiliek.

Belangrijke informatie

- U kunt de Sint Pietersbasiliek niet bezoeken tijdens de liturgische vieringen van de Heilige Vader of andere gebeurtenissen van de Heilige Stoel of van Vaticaanstad. Als de Sint Pietersbasiliek niet bezocht kan worden dan zal de rondleiding alleen plaatsvinden in de Vaticaanse Musea (voor ongeveer 3 uur). In dit geval kan het gekochte ticket niet gerestitueerd worden.

Ticket categorieën

Volwassene (19+)
Kind (6-18)
Kind (0-5): Gratis

Openingstijden

- Kies het tijdstip dat het beste bij u uitkomt.
- Lees ook de 'belangrijke informatie'.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Live guide

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot de Vaticaanse Musea
- Toegang tot de Sint Pietersbasiliek
- 3-uur durende rondleiding met gids

Openingstijden

Routebeschrijving

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!