Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Colosseum & Romeins Forum: het Oude Rome - 8 uur

4.5 (2)
Vanaf € 94,90

Bespaar geld op alle populaire bezienswaardigheden in Rome: sla de wachtrij over bij het Colosseum, Palatijn Heuvel, Romeins Forum en Pantheon. Tijdens deze wandeling ziet u ook de prachtige Trevifontein. Als u in de zomer met deze tour meegaat, dan is een heerlijk verkoelend ijsje inbegrepen. In de winterperiode krijgt u een warm drankje.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over bij het Colosseum, Palatijn Heuvel en Romeins Forum
- Sla de wachtrij over bij het Pantheon
- Bespaar geld als u deze tour boekt*
- Bekijk de prachtige Trevifontein
- Ervaar een een stadswandeling door de stad Rome in een kleine groep
- Krijg een verkoelend ijsje in de zomer
- Krijg warme chocolademelk of cappuccino in de winter

Wat kan ik verwachten?

Verken het beste van Rome in één dag

Ontdek alle hoogtepunten van het historische centrum van Rome en bekijk de meest beroemde bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad evenals enkele minder bekende schatten.

Uw rondleiding begint bij het Colosseum, waar u de lange wachtrijen vermijdt om toegang te krijgen tot dit magnifieke bouwwerk. Hier vertelt uw ervaren Engelssprekende gids verhalen en wijst hij belangrijke details aan.

Daarna gaat u naar het Romeinse Forum, ooit het politieke en sociale centrum van het Oude Rome. Marcheer over dezelfde verharde weg die ooit betreden werd door de zegevierende Romeinse legers en verken de eenvoudig waarneembare overblijfselen van de oevers, tempels en huizen. Beklim de Palatijn Heuvel om de plaats te bekijken waar Remus en Romulus, de legendarische stichters van Rome, zijn opgevoed door hun wolvenmoeder en bewonder de uitzichten die zich uitstrekken tot aan de Sint-Pietersbasiliek.

Vervolgens geniet u van een welverdiende lunchpauze in het historische centrum van de stad. Lunch is niet inbegrepen in de prijs van uw rondleiding, maar uw gids zal u graag een locatie aanbevelen. Geniet van de sfeer voordat u de metro neemt naar het volgende deel van uw trip, een avontuur door het moderne Rome.

Tijdens het tweede deel van uw dag maken we een wandeling door de pittoreske straatjes en pleinen van de stad om de meest bekende bezienswaardigheden te bekijken - van de Spaanse Trappen tot de Trevifontein, het Pantheon en het schitterende Piazza Navona met zijn prachtige Bernini-fontein. Uw gids brengt de bezienswaardigheden tot leven met verhalen en mythen die Rome behoorlijk anders maken dan elke andere stad.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden geaccepteerd.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint bij Largo Gaetana Agnesi, boven de 2e verdieping van de metro lijn B (blauwe lijn) halte 'Colosseo'. Uw gidscoördinator zal hier op u wachten en draagt een blauw City Wonders poloshirt of jas zodat u deze makkelijk kunt herkennen.

Waar eindigt de tour?
Het eerste deel van de rondleiding eindigt bij Palatijn heuvel en het tweede deel van de rondleiding eindigt bij Piazza Navona.  

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 8 uur.

Is er een dresscode?
Ja er is een strikte dresscode om toegang te krijgen tot religieuze locaties. Knieën en schouders moeten bedekt zijn voor zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor weigering van toegang vanwege incorrecte kleding.

Belangrijke informatie

* Vergeleken met het boeken van prijzen voor de attracties afzonderlijk

- Sommige locaties of delen van de locatie kunnen op het laatste moment gesloten zijn. Als dit het geval is dan bieden wij onze klanten graag een uitgebreide rondleiding aan zodat deze overeenkomt met de geadverteerde lengte van de rondleiding.
- Er is een strikte dresscode om toegang te krijgen tot religieuze locaties. Knieën en schouders moeten bedekt zijn voor zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor weigering van toegang vanwege incorrecte kleding.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kind (4-14)
Peuter (0-3): Gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Lunch

Bestel

din, 16 jul 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 8 uur

Wat is inclusief?

- Toegang zonder wachtrij tot het Colosseum, Romeins Forum/Via Sacra en de Palatijn Heuvel.
- Toegang zonder wachtrij tot Pantheon
- Audio koptelefoon zodat u uw gids altijd kunt verstaan
- 1 ijsje in de zomer
- 1 warme chocolademelk of cappuccino in de winter

Vertrektijden

Routebeschrijving

Colosseum & Romeins Forum: het Oude Rome - 8 uur

Adres
Largo Gaetana Agnesi 00184 Roma RM Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!