Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Het Vaticaan: hoogtepunten zonder wachtrij

4.4 (462)
Vanaf € 54,20

Ervaar het allerbeste van het Vaticaan zonder er een hele dag door te brengen. Tijdens deze tour bekijkt u alle hoogtepunten van het Vaticaan in Rome en leert u er alles over van uw kunsthistorische gids. Deze rondleiding is de beste manier om te zien wat Vaticaanstad te bieden heeft, zonder in de lange wachtrijen te hoeven staan.

Hoogtepunten

- Geniet van een 2-uur durende rondleiding door Vaticaan Stad
- Verken de wereldberoemde Vaticaan Musea
- Leer meer over het Vaticaan van uw gids
- Ervaar de schoonheid van de Sixtijnse Kapel
- Bezoek zelf de St. Pieter Basiliek na afloop van de tour

Wat kan ik verwachten?

Deze geweldige tour laat u alle belangrijke hoogtepunten zien van de enorme kunstcollecties van de Vaticaanse musea.

Uw gids, met kennis van kunst en geschiedenis, leidt u rond door het enorme museum en zorgt ervoor dat u het beste uit uw tijd in Vaticaan Stad. Onze gidsen op de Vaticaan tours zijn erg gewild en zij krijgen vaak complimenten van onze gasten.

U zult meer te zien en te horen krijgen over Classical Antiquities musea, de Round Room, de Belvedere Binnenplaats en natuurlijk de Sixtijnse Kapel. Neem de tijd en kijk naar het plafond dat is ontworpen door Michelangelo en laat u betoveren door dit prachtige kunstwerk.

Nadat u de Sixtijnse Kapel heeft verlaten, wat ook de laatste stop is van de tour, heeft u direct toegang tot de St. Pieter Basiliek waar u zelf rond kunt dwalen. Bekijk bijvoorbeeld het standbeeld Pietà van Michelangelo die Jezus op de schoot van zijn moeder Maria uitbeeldt. Al het goud en marmeren details in deze kerk zijn prachtig om naar te kijken. Zolang ú maar wilt!

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Belangrijke informatie

- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
- Wegens de populariteit van deze attracties en het aantal bezoekers, kan het zijn dat de tour langer duurt dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak.
- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.
- Er is een strikte dresscode in het Vaticaan. Schouders en knieën moeten bedekt zijn voor zowel vrouwen als mannen. Sandalen worden geschikt geacht.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Jeugd (6-17)
Kind (0-5): gratis

Bestel nu

Fantastisch: 4.4 – 462 Recensies

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 2 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot de Vaticaanse musea
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel en de St-Pietersbasiliek
- Een 2-uur durende rondleiding met gids

Vertrektijden

Routebeschrijving

Het Vaticaan

Adres
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!