Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

 • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

  4000+ producten in 30 landen

 • 100% veilig betalingssysteem

  U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

 • Betaal in Euro

  U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Ochtendrondleiding Vaticaan

4.4 (448)
Vanaf € 54.6

Vermijdt de lange wachtrijen in Vaticaan Stad met vooraf geboekte tickets! Onze Vaticaan Ochtend Tour is de beste manier om alles te zien wat Vaticaan Stad te bieden heeft terwijl u de vele en lange wachtrijen vermijdt in gezelschap van een goed geïnformeerde gids.

Hoogtepunten

 • Geniet van een 2½-uur durende rondleiding door Vaticaan Stad
 • Verken de wereldberoemde Vaticaan Musea
 • Leer meer over het Vaticaan van uw gids
 • Ervaar de schoonheid van de Sistine Kapel
 • Bezoek zelf de St. Pieter Basiliek na afloop van de tour

Wat kan ik verwachten?

Rondleiding door het Vaticaan
De Vaticaan Ochtend Tour omvat alle belangrijkste hoogtepunten van de kunstcollectie van de Vaticaan Musea.

Uw Engels sprekende gids zal u rondleiden door het enorme museum en ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd in Vaticaan Stad. Onze gidsen op onze Vaticaan tours zijn erg gewild en zij krijgen vaak complimenten van onze gasten.

U zult meer te zien en te horen krijgen over de Kamers van Raphael, de Belvedere Binnenplaats en natuurlijk de Sistine Kapel.

Nadat u de Sisitine Kapel heeft verlaten, dit is de laatste stop van de tour, heeft u direct toegang tot de St. Pieter Basiliek waar u zelf rond kunt dwalen in deze magnifieke kerk zolang u maar wilt!

Wij bieden ook dezelfde identieke tour aan in de middag - Namiddagronleiding Vaticaan. Mocht u ook een rondleiding willen door de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek, probeer dan onze Vaticaanse Musea, Vatacombs en Sint-Pieters Tour!

De tour is in het Engels.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van When in Rome Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de St. Pieter Basiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2½ uur. 

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Belangrijke informatie

 • U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
 • Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
 • Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
 • Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

Ticket categorieën

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Openingstijden

- April tot oktober om 08u45 en 10u45 - November tot maart om 11u00 - Zorg ervoor dat u 15 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent. - Gesloten op zondag en op andere religieuze feestdagen!

Fantastisch: 4.4 – 448 Recensies

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 2 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Ochtendrondleiding Vaticaan

Adres
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!