Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Busreis naar Pompeï

3.6 (5)
Vanaf € 143.2

Bezoek de oude stad Pompeï buiten Rome en stap terug in de tijd. Tijdens de tour naar Pompeï bezoekt u een oude abdij, geniet u van een korte tour door Napels en ziet u natuurlijk de overblijfselen van Pompeï nadat deze verwoest is tijdens de uitbarsting van Vesuvius in 79 AD.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 13-uur durende tour naar Pompeï
- Ervaar de overblijfselen van de oude stad Pompeï
- Bezoek de abdij van Montecassino
- Stop in Napels voor een korte tour door de stad
- Stop voor lunch in Pompeï (inbegrepen in de prijs)

Verken het ongelooflijke Pompeï
Deze tour begint vroeg in de ochtend waarbij de bus vertrekt naar Pompeï. 1½ uur na vertrek uit Rome kunt u de Abdij van Montecassino zien welke bekend is om zijn beroemde veldslag en complete verwoesting tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na nog 1½ uur rijden, arriveren we in Napels waar we koers zetten richting de Heuvel van Posillipo waar we kunnen genieten van een spectaculair uitzicht over de Golf van Napels en de vulkaan Vesuvius. Afdalend naar de haven van Mergelina en vervolgens langs de kustweg komen we aan in het oude viskwartier van Santa Lucia en kunnen het indrukwekkende Castel dell'Ovo zien.

De korte stadstour wordt voortgezet langs het historische centrum waar we Piazza del Plebiscito, het Koninklijke Paleis, de Basiliek van San Francesco di Paola, het San Carlo Opera Huis, de Gallerei van Umberto I en het indrukwekkende Maschio Angioino kunnen zien. 

Na vertrek uit de stad komen we langs de vruchtige vallei van Mount Vesivius, langs de steden van Ercolano, Torre del Greco en Torre Annunziata voordat we eindelijk aankomen in Pompeï, waar we zullen stoppen voor de lunch.

Daarna zullen we de opgravingen te voet bezoeken met een locale gids op een archeologisch trip door de oude stad. U kunt de overblijfselen van Pompei zien toen dit bedekt werd door as tijdens de uitbarsting van de Vesivius in het jaar 79 AD. Door de overblijfselen en ruïnes van deze oude stad krijgen we een beeld van het dagelijkse leven in het keizerlijke tijdperk en kunnen ons de paniek voorstellen van de mensen tijdens hun laatste momenten voordat de stad zo rampzalig begraven werd.

Aan het eind van het bezoek aan Pompeï keren we terug naar de bus voor de terugreis van ongeveer 3 uur.

De tour is in het Engels

Wat omvat de tour?
De prijs van de tour is inclusief lunch, vervoer, gidsen en alle toegangsgelden.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van Green Line Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 15 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt in terug bij het kantoor van Green Line Tours.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 13 uur, inclusief de 3-uur durende heen- en terugreis.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Nee, helaas er zijn geen kaartjes voor kinderen beschikbaar voor de tour.

Belangrijke informatie:
- De tour vindt plaats tijdens allerlei weersomstandigheden, dus draag geschikte kleding en schoenen.
- We raden u aan om zonnebrand lotion, hoed, zonnebril en wandelschoenen mee te brengen. 

 

 

Openingstijden

Iedere dag (behalve zondag) om 07u15 of 07u30. Zorg ervoor dat u 20 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Zeer Goed: 3.6

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 13 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Busreis naar Pompeï

Adres
Via g. Amendola 32 Rome 00185, Italië