Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Wandeling door het verlichte Rome

4.0 (1)
Vanaf € 47.3

Probeer onze Verlichte Roomse Wandeltour en ervaar de stad in een nieuw licht. Zie verschillende belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Phanteon, de Trevi fontein en Piazza Navona. Boek online en verzeker uw plaats!

Hoogtepunten:
- Geniet van een 2-uur durende wandeltour bij zonsondergang
- Bezoek vele van de meest beroemde bezienswaardigheden
- Ervaar Rome in een nieuw licht
- Wordt bekend met de schoonheid van Rome

Beleef Rome bij zonsondergang
Geniet van de meeste mooie Piazza's en fonteinen van Rome wanneer deze verlicht worden bij zonsondergang. Deze tour zullen uw de wonderen tonen van de Pantheon, de Trevi fontein en Piazza Navona in een ander licht.

Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld die vergeleken kunnen worden met de schoonheid van Rome, de Eeuwige Stad bij zonsondergang. Wandel door de straten van Rome en zie enkele van de meest beroemde Piazza's en fonteinen verlicht bij zonsondergang.

Deze tour bevat de Capitol Heuvel, Piazza Venezia, Trevi Fontein, Pantheon, en Piazza Navona. De tour eindigt bij Piazza Navona waar u rond kunt lopen en de getalenteerde straatartiesten en clowns kunt bekijken of u kunt misschien uw gids vragen voor enkele suggesties voor een romantische wijnbar of restaurant in de buurt.

De tour is in het Engels.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint in de voorkant van de Tourist Information Centre op de Piazza Navona. Zorg ervoor dat u minstens 20 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Piazza Navona.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2 uur.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de 7 en 17 jaar. Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis mits ze vergezeld zijn van een betalende volwassene.  
Belangrijke informatie:
- Deze tour moet voor minimaal twee personen geboekt zijn.

Openingstijden

De tour vertrekt elke avond om 18:00h of 20:00h.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 2 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Wandeling door het verlichte Rome

Adres
Piazza Navona, 25, 00186 Rome, Italy

×