Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Busreis naar Florence

Vanaf € 170

Vergezel ons op een volledige dag tour vanuit Rome naar Florence. Bezoek de hoogtepunten van Florence zoals de Academie galerij en zie Michelangelo's David en de beroemde Duomo kathedraal. Boek u tour vanaf thuis en verzeker uw plaats op deze populair tour!

Hoogtepunten:
- Geniet van een volledige dag tour naar Rome
- Zie onderweg de olijfgaarden en wijngaarden
- Bezoek de vallei van Chianti
- Ervaar het  mooie Florence
- Vermijdt de wachtlijn bij de Academie Musea
- Neem een tour naar de Duomo kathedraal
- Geniet van een heerlijke lunch (bij de prijs inbegrepen)

Breng een dag door in het mooie Florence
We beginnen onze reis vanuit Rome en gaan richting het Noorden en komen langs de groene vallei van de Tiber, u passeert de pistes van de Apennijnen bedekt met olijfgaarden en wijngaarden waarna u aankomt bij de beroemde vallei van Chianti, voordat u uiteindelijk in Florence aankomt, een renaissance stad gebouwd aan de oevers van de rivier Arno.

Uw tour door Florence begint met een bezoek aan de Academie Galerij waar u de wachtrij vermijdt om de magnifieke David van Michelangelo te bekijken. Daarna gaan we te voet verder vergezeld door uw lokale gids om de Duomo te zien met zijn schitterende dom door Brunelleschi. Andere schatten zoals de Baptistry en Giotto's Bell Toren kunnen ook bewonderd worden voordat u aankomt bij Piazza della Signoria, het hart van Florence.

Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch in een typisch restaurant in Florence in de buurt van Piazza della Signoria. Dan zetten wij onze tour voort op weg naar het Piazza en kerk van Santa Croce, waar de beroemde Michelangelo is begraven. U heeft de mogelijkheid om een lederwinkel te bezoeken om de typische vakmanschap van de stad te bewonderen, hier zult u wat vrije tijd hebben om het werk van de lokale goudsmid te bekijken en andere traditionele vakmannen.

Om ongeveer 5 PM verlaten we Florence en keren terug naar Rome.

De tour is in het Engels

Wat is bij de tour inbegrepen?
De prijs is inclusief lunch, vervoer, gidsen en alle toegangsgelden

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van Green Line Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 20 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt terug bij het kantoor van Green Line Tours in Rome.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 13 uur.

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code voor alle kerken die u bezoekt. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Nee, er zijn geen kaartjes beschikbaar voor kinderen op deze tour.

Belangrijke informatie:
- De tour vindt plaats tijdens allerlei weersomstandigheden, dus draag geschikte kleding en schoenen.

 

Openingstijden

Dinsdag, donderdag en zaterdag om 07u15 of 07u30. Zorg ervoor dat u 15 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 13 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Busreis naar Florence

Adres
Via g. Amendola 32 Rome 00185, Italië