Busreis naar Pompeï

Busreis naar Pompeï

Prijs vanaf € 149.40

Bezoek de oude stad Pompeï buiten Rome en stap terug in de tijd. Tijdens de tour naar Pompeï bezoekt u een oude abdij, geniet u van een korte tour door Napels en ziet u natuurlijk de overblijfselen van Pompeï nadat deze verwoest is tijdens de uitbarsting van Vesuvius in 79 AD.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 13-uur durende tour naar Pompeï
- Ervaar de overblijfselen van de oude stad Pompeï
- Bezoek de abdij van Montecassino
- Stop in Napels voor een korte tour door de stad
- Stop voor lunch in Pompeï (inbegrepen in de prijs)

Verken het ongelooflijke Pompeï
Deze tour begint vroeg in de ochtend waarbij de bus vertrekt naar Pompeï. 1½ uur na vertrek uit Rome kunt u de Abdij van Montecassino zien welke bekend is om zijn beroemde veldslag en complete verwoesting tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na nog 1½ uur rijden, arriveren we in Napels waar we koers zetten richting de Heuvel van Posillipo waar we kunnen genieten van een spectaculair uitzicht over de Golf van Napels en de vulkaan Vesuvius. Afdalend naar de haven van Mergelina en vervolgens langs de kustweg komen we aan in het oude viskwartier van Santa Lucia en kunnen het indrukwekkende Castel dell'Ovo zien.

De korte stadstour wordt voortgezet langs het historische centrum waar we Piazza del Plebiscito, het Koninklijke Paleis, de Basiliek van San Francesco di Paola, het San Carlo Opera Huis, de Gallerei van Umberto I en het indrukwekkende Maschio Angioino kunnen zien. 

Na vertrek uit de stad komen we langs de vruchtige vallei van Mount Vesivius, langs de steden van Ercolano, Torre del Greco en Torre Annunziata voordat we eindelijk aankomen in Pompeï, waar we zullen stoppen voor de lunch.

Daarna zullen we de opgravingen te voet bezoeken met een locale gids op een archeologisch trip door de oude stad. U kunt de overblijfselen van Pompei zien toen dit bedekt werd door as tijdens de uitbarsting van de Vesivius in het jaar 79 AD. Door de overblijfselen en ruïnes van deze oude stad krijgen we een beeld van het dagelijkse leven in het keizerlijke tijdperk en kunnen ons de paniek voorstellen van de mensen tijdens hun laatste momenten voordat de stad zo rampzalig begraven werd.

Aan het eind van het bezoek aan Pompeï keren we terug naar de bus voor de terugreis van ongeveer 3 uur.

De tour is in het Engels

Wat omvat de tour?
De prijs van de tour is inclusief lunch, vervoer, gidsen en alle toegangsgelden.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van Green Line Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 15 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt in terug bij het kantoor van Green Line Tours.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 13 uur, inclusief de 3-uur durende heen- en terugreis.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Nee, helaas er zijn geen kaartjes voor kinderen beschikbaar voor de tour.

Belangrijke informatie:
- De tour vindt plaats tijdens allerlei weersomstandigheden, dus draag geschikte kleding en schoenen.
- We raden u aan om zonnebrand lotion, hoed, zonnebril en wandelschoenen mee te brengen. 

 

 

 

Zeer Goed 3.5

3.5 Recensies van 2 klantrecensies
Naar pompei

8-6-2016
Deze dag hadden wij de tour naar pompei.
Ik zelf vond het echt een hele mooie ervaring.
De gids kon heel veel talen dus het was voor iedereen duidelijk.
Elke monument of gebouw werd uitgelegd.
Ook Napels was heel mooi.
De bus was in Napels alleen kapot. Dus wij hebben een tijdje op een nieuwe moeten wachten. Niks aan te doen natuurlijk. Gelukkig stonden wij op een heel mooi plekje.
Wij hebben veel geleerd en zelfs lekker gegeten. Ondanks dat de bus ermee stopte en het rooster achterliep hebben zij het goed opgepakt.

Matteo Rizzo

Matteo, Nootdorp
ZAT, 11 JUN 2016
3.5
Prima bus en begeleiding

Gelukkig liet de gids ons vooraf nog de 'personen' zien die gevonden waren in Pompei maar nu in een afgesloten ruimte buiten het terrein liggen, want in de stad zelf kom je die niet meer tegen en dat had ik wel jammer gevonden. Uitgebreide vertelling en rondleiding door gids maar daarna nog half uurtje zelf rondlopen had ook wel fijn geweest. De rondrit in Napels ging wel snel, maar er werd veel verteld en de bus maakte extra rondjes om rotondes zodat je alles redelijk goed kon zien. Tijd voor foto's maken tijdens de rondrit in binnenstad was niet echt mogelijk. Misschien hier en daar op strategische plekken aangeven bij sightseeing en dan ietsje langzamer rijden zodat je vanuit bus een foto kunt maken. Echt stoppen in de stad is niet mogelijk, dat snapt iedereen wel met die drukte daar. Vond het verder een leuke dag met prima begeleiding.

Willem, Volendam
ZON, 06 MRT 2016
3.5

Reserveer tickets

Kies de datum
Busreis naar Pompeï Info

Busreis naar Pompeï
POINT DE RÉUNION:
Via g. Amendola 32
Rome 00185, Italië

Info

Busreis naar Pompeï
Iedere dag (behalve zondag) om 07u15 of 07u30. Zorg ervoor dat u 20 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Termini-station. Vanaf hier is het 5 minuten te voet!

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen