Colosseum skip the line tickets

Colosseum skip the line tickets

Prijs vanaf € 30.40

Laat uw e-ticket voor het Oude Rome rechtstreeks naar uw email sturen en verken het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel in uw eigen tempo!

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij het colosseum
- Ontvang een gratis Vaticaan Gids* bij uw Colosseum ticket
- Loop als eerste naar binnen
- Wandel rond in het hele Romeinse Forum gebied
- Beklim de Palatijn Heuvel
- Verlies uzelf in de Romeinse geschiedenis

Verken het Colosseum & Heel Oud Rome
Vermijd de wachtrij bij het Colosseum, Romeinse Forum en de legendarische Palatijn Heuvel.
Onze nieuwe Colosseum ticketdienst is speciaal gemaakt voor reizigers die liever alleen het Oude Rome verkennen dan een rondleiding te volgen. Vergeet niet om een plattegrond, een app of een goede reisgids mee te brengen want er is genoeg te zien en te leren!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, maar tenminste binnen 48 uur, ontvangt u uw e-ticket per email. Print dit uit en breng het mee naar de hoofdingang van het Colosseum (loop langs de rij met mensen die wachten op tickets en ga verder naar de draaipoortjes).

Kan ik beginnen met het Romeinse Forum of Palatijn Heuvel?
U kunt ook beginnen met een bezoek aan het Romeinse Forum, gebruik de hoofdingang die zich bevindt aan Largo della Salara Vecchia 5/6, precies op het midden van Via dei Fori Imperiali tussen Piazza Venezia en het Colloseum.

Als u liever eerst begint met de Palatijn Heuvel dan vindt u de ingang aan Via di San Gregorio 30 tussen het Colosseum en Circus Maximus.

Hoe lang is mijn ticket geldig?
U kunt uw ticket slechts één keer gebruiken. Iedere locatie heeft een strikt niet-terugkeerbeleid.

Wanneer kan ik het Colosseum bezoeken?
Uw toegangsticket voor het Colosseum is geldig vanaf 2 PM.

Waarom kosten mijn tickets meer dan de nominale waarde?
De prijs die u betaalt per ticket is inclusief boekings- en reserveringskosten voor het Colosseum - voor onze plaatselijke agent in Rome en voor Ticmate. Als u in de rij staat bij het ticketkantoor van het Colosseum dan is de prijs 14 Euro. In dat geval moet u wachten om binnen te komen. De wachttijd kan meer dan 2 uur beragen. Onze tickets zijn speciale toegangstickets om de wachtrij te vermijden zodat u veel tijd bespaart omdat u niet hoeft te wachten bij het ticketkantoor van het Colosseum en bij de ingang! Slimme reizigers boeken altijd van te voren en krijgen voorrang.

Mag ik mijn rugzak meenemen?
Vanwege veiligheidsoverwegingen zijn er geen rugzakken, grote handtassen, bagage etc toegestaan binnen in het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, helaas bieden wij geen tickets voor kinderen aan.

*Wat kunt u verwachten van de gratis Vaticaan Gids:
Deze gratis gids is gemaakt door een van de meest gevraagde privégidsen en is een onmisbare hulpmiddel voor iedereen die het beste uit zijn onafhankelijke bezoek aan het Vaticaan wil halen, zonder gebonden te zijn aan een volledig rondleiding. De gids biedt alleen de meest interessante informatie over de kunst, geschiedenis en architectuur van het Vaticaan, maar ook nuttige tips voor bezoekers die doorgaans alleen worden verkregen door een professionele volledig rondleiding te boeken.

De gids wordt verstuurd als een PDF-document samen met uw e-tickets voor het Colosseum.

Let wel, toegangstickets voor het Vaticaan zijn niet inbegrepen bij de gratis gids. Boek hier uw vermijd de wachtrij tickets voor het Vaticaan!

Belangrijke informatie:
- Houd er rekening mee dat er een snelle veiligheidscontrole is bij de ingang van het Colosseum.

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Geweldige reis door de geschuedenis

Dit was werkelijk terug naar de gladiatoren gevechten. Wij hebben wel een gids genomen en ook het forum Roma en de palentijn bezocht. Onvergetelijk

Marjolijn, Ijmuiden
VRI, 30 JUN 2017
5.0

Reserveer tickets

Kies de datum
Colosseum skip the line tickets Info

Colosseum skip the line tickets
Colosseum,
Piazza del Colosseo,
Rome

Info

Colosseum skip the line tickets
Colosseum is open van 8:30 tot 18:30 (april-oktober) en 8:30 tot 16:30 (november-maart). Laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
The closets metro stop is Manzoni.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen