Vaticaan en Rome Pas

Vaticaan en Rome Pas

Prijs vanaf € 114.40

De Vaticaan en Rome pas geeft u toegang tot het beste van Rome met één kaart. Koop uw Vaticaan en Rome pas vanaf thuis en krijg gratis toegang tot Vaticaan Stad, een 3-daags ticket voor de Hop-On Hop-Off sightseeing bussen en tickets voor twee top attracties naar keuze in Rome.

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij Vaticaan Stad en bespaar uren
- Neem een sightseeing tour met de Hop-On Hop-Off bussen
- Kies twee attracties die u wilt zien
- Geniet van onbeperkt reizen met openbaar vervoer
- Krijg korting op 30 bezienswaardigheden, musea, monumenten en attracties

Krijg toegang tot het beste van Rome met één pas
Met uw Vaticaan en Rome pas krijgt u gratis toegang tot Vaticaan Stad, inclusief de Vaticaan Musea, de Sistine Kapel en de St. Pieter Basiliek. Plus u krijgt versnelde toegang tot de bezienswaardigheden in Vaticaan Stad, waardoor u uren bespaart tijdens het hoofdseizoen.

Drie dagen Hop-On Hop-Off sightseeing
U krijgt ook een 3-daags ticket voor de Hop-On Hop-Off bus tour van Roma Cristiana. Dit is de beste manier om de stad te ontdekken. U springt op de bus wanneer u wilt en springt er weer af als u een bepaalde plaats of attractie verder wilt verkennen.

Twee attracties naar keuze
Verder krijgt u gratis toegang tot 2 van de 5 topattracties in Rome, waaronder het Colosseum, Palatine Heuvel en Romeins Forum, Capitolini Musea, de Borghese Gallerei en het Nationale Museum van Castel St. Angelo.

Wanneer u uw Vaticaan en Rome pas ophaalt, zult u worden gevraagd welke twee attracties u wilt bezoeken.

Onbeperkt openbaar vervoer
In de prijs van uw ticket zit ook onbeperkt openbaar vervoer in Rome, waaronder de metro, bussen en trams.

Heel veel kortingen
U krijgt ook kortingstoegang tot meer dan 30 bezienswaardigheden, musea, monumenten en attracties in Rome evenals een gratis behulpzame gids plus een map van Rome en Vaticaan Stad en gratis audio gidsen voor een groot aantal topattracties rondom Rome.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het kantoor van Opera Romana Pellegrinaggi waar u deze in moet wisselen voor uw Vaticaan en Rome pas.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- De Vaticaan en Rome pas zijn niet geldig in treinen die van en naar het vliegveld rijden.

 

 

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
aan te bevelen!

Wij hebben gebruik gemaakt van de 3 dagen kaarten. Het was heel prettig om steeds bus of metro te kunnen gebruiken zonder er over na te denken. Ook de hop on bus vonden we prettig. Het was mooi weer en je ziet zo veel en zeker wanneer je al veel gelopen hebt is een bus af en toe best prettig. Alleen de Vaticaan bezichtigingen mag je echt wel meer tijd voor nemen dan in het kantoor daar aanbevolen wordt. We zijn om 12.30 de st Pieter ingegaan en moesten toen om 14.00 weer voor het Vaticaan klaar staan dat is te kort. Het duurde echt nog wel even voor we de st Pieter in waren en dan moet je al haast weer terug. Wel was het heerlijk om "lachend" langs die lange rijen wachtende mensen te kunnen lopen. Dus zeker aan te bevelen!

Ineke, 9404 at assen
DIN, 31 MRT 2015
4.0

Reserveer tickets

Kies de datum
Vaticaan en Rome Pas Info

Vaticaan en Rome Pas
Je dient het e-ticket in te wisselen bij het Opera Romana Pellegrinaggi kantoor (vlakbij het Sint Pietersplein)
Piazza Pio XII 9 - 00193 Roma

Info

Vaticaan en Rome Pas
Openingstijden:
Maandag tot zaterdag 8,30-16
Zondag 9-16
24, 26 en 31 december 9-16
25 december 9-13
1 januari 9-16

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde halte is Piazza Pia-Castel Sant'Angelo

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen