Vaticaan Musea Nacht Tour

Vaticaan Musea Nacht Tour

Prijs vanaf € 74.20

Verken het Vaticaan Museum en de Sistine Kapel bij nacht en geniet van het museum zonder een grote menigte van mensen.

Hoogtepunten:
- Bezoek de Vaticaan musea na sluitingstijd
- Geniet van een ervaring die u maar eens meemaakt
- Vermijdt de menigte en de warmte van de dag
- Leen een koptelefoon zodat u altijd naar uw gids kunt luisteren
- Geniet van een smalle groep van maximaal 20 personen.

Verken de Vaticaan Musea na sluitingstijd
Elk jaar zijn de Vaticaan Musea geopend na sluitingstijd voor een beperkt aantal data per jaar. Als u in staat bent om een plaatsje te bemachtigen op onze Nachtelijke Vaticaan Tour, dan kunt u een grote verrassing verwachten!

Heeft u ook de Vaticaan musea bezocht op een zomerochtend, u zult snel doorhebben dat een nachtelijke bezoek aan het museum een tegenovergestelde ervaring is. De lange, gestreste rij met mensen en hete kamers die typisch zijn voor een bezoek overdag, zijn nu verdwenen. U kunt nu genieten van een ontspannen tour langs alle hoogtepunten dat het museum te bieden heeft.

Terwijl u de Vaticaan musea verkent, vergezeld van uw ervaren, Engelstalige gids, bezoek u vele van dezelfde hoogtepunten die overdag bezocht worden. U zult de ingewikkelde kunstenaarstalenten waarderen van de meesterwevers in de Galerij van Wandtapijten en de schitterende plafondschilderijen van de Candelabra Galerij.

U kunt ook de vertrekken van Raphael verkennen welke de hoogtepunten van de meester laat zien. Uw charmante gids zal u verrijken met de geschiedenis en verhalen achter de kunst en kunstenaars.

Tot slot kunt u genieten van het ultieme hoogtepunt van de Vaticaan Musea, de Sistine Kapel, bij een unieke avondatmosfeer. Maar weinige hebben de kans gehad om onder Michelangelo's meest indrukwekkende creaties te staan op dit uur van de avond.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint onderaan de wijde trap tegenover de straat van de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Café Vaticano en Hotel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de Vaticaan Musea.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 2,5 uur.  

Is er een dresscode?
Ja, toegang tot religieuze sites vereist een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn, zowel bij mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate zijn niet verantwoordelijk als toegang geweigerd wordt vanwege incorrecte kleding.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen onder de 6 jaar gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene. 

Belangrijke informatie:
- Extra maatregelen kunnen worden ingesteld bij sommige locaties vanwege globale veiligheidsredenen. Hierdoor kan vertraging ontstaan bij het passeren van de beveiligingscontroles bij het binnenkomen van deze locaties. Extra maatregelen kunnen ook de afmetingen van de tassen beperken die mee naar binnen mogen worden genomen. Om verstoringen en weigering van toegang te voorkomen, raden we u aan om geen grote tassen, zakken of rugzakken mee te brengen tijdens de tour. Het Vaticaan staat alleen zeer kleine tassen toe en verbiedt met name grote tassen, tripods, paraplu's en rugzakken.

- U kunt gebruikt maken van de gratis opslagruimte voor bagage wat tot gevolg kan hebben dat u de tour vroegtijdig moet verlaten om deze op te halen bij de ingang.

 

 

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Vaticaan Musea Nacht Tour Info

Vaticaan Musea Nacht Tour
Ontmoet uw gids onderaan de wijde trap tegenover de straat bij de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Cafë Vaticano en HOtel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.

Info

Vaticaan Musea Nacht Tour
De tour vertrek vrijdag om 7:30 PM

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohalte is Ottaviano.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen