Eendaagse VIP excursie naar Capri

Eendaagse VIP excursie naar Capri

Prijs vanaf € 256.50

Vergezel ons bij een exclusieve VIP excursie naar Capri vanuit Rome. Bezoek het eiland Capri, ga mee met een tour door de parfumfabriek Carthusia, nip limoncello en ontdek de bekende Blue Grotto (optioneel).

Hoogtepunten:
- Geniet van een volledige dag excursie naar Capri vanuit Rome
- Leun achterover en geniet van een bustocht naar de haven in Napels
- Geniet van een speedboot rit naar het eiland Capri
- Ontdek de steden Capri en Anacapri
- Bezoek de bekende Blue Grotto (optioneel, niet inclusief)
- Geniet van de geuren in de parfumfabriek Carthusia
- Drink regionale limoncello uit Capri
- Met een kleine groep van maximaal 25 mensen

Bezoek het eiland Capri
Met deze VIP tour vermijdt u de lange wachtrijen op de overvolle plekken en lange reistijden met openbaar vervoer dankzij uw privé-bus. Wij zorgen voor alles!

De excursie start in het centrum van Rome waar de gids op u zal wachten. Hier gaat u aan boord van uw privé-bus met de eindbestemming Napels, inclusief een korte stop voor ontbijt. Vanaf de haven van Napels vertrekt met een speedboot naar Napels. Deze vaart duurt ongeveer 1 uur.

Na aankomst zult u uw lokale gids ontmoeten die u zal begeleider door Capri en Anacapri. Door de expertise van de gidsen komt u alles te weten over de authentieke delen en de diverse geschiedenis van het eiland.

Uw lokale gids zal u een unieke ervaring bieden die u niet bij iemand anders zult krijgen. Ontspan in het oude centrum en drink de bekende Capri Limoncello. Geniet van de geuren in de mooie Parfumerie van Carthusia, waar alle geuren zijn gemaakt van locale ingrediënten. Hier zult u alles te weten komen over de oorsprong van de geuren in 1380.

Vervolgens krijgt u de kans om het eiland op uzelf te ontdekken. Wandel door de kleine steegjes of shop in de vele kleine boetiekjes waar ze handgemaakte en ambachtelijke producten verkopen. Of ga naar een van de locale bistros voor een heerlijke antipasto voor de echte Italiaanse ervaring.

Verder krijgt u de kans de wereldbekende Blauwe Grot te bezichtiging, die in meerdere boeken, films, schilderijen en gedichten is tentoongesteld. Uw gids zorgt voor alles en zal u begeleiden tijdens deze unieke ervaring. Kom meer te weten over de eigenschappen en geschiedenis van dit natuurlijke wonder voordat u de meest spectaculaire plaats ban het eiland zult bewonderen.

Na uw bezoek bij de Blauwe Grot komt u terug bij uw groep voor de volgende stap van uw reis.

In de late namiddag zult u met de speedboot vanuit de haven terug naar Napels gebracht worden, waar uw bus al op u staat te wachten. De bus brengt u terug naar Rome.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking, ontvangt u een e-mail met uw e-tickets. Deze hoeft u alleen uit te printen en mee te nemen naar bestemming.

Waar begint de excursie?
The tour start bij de fontein met de leeuwen en obelisk midden op het plein Piazza el Popolo. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de excursie?
De tour eindigt bij Viale Washington dicht bij het plein Piazza del Popolo.

Hoe lang duurt de excursie?
De tour duurt 14 uur.

In welke taal wordt de excursie begeleid?
De tourgids spreekt Engels.

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, kindertickets zijn verkrijgbaar voor kinderen tussen 2-14 jaar. Kinderen onder 2 jaar, begeleid door een betalende ouders, is gratis.

Belangrijke informatie:
- De boottocht naar Capri kan beïnvloed worden door ongunstig weer en gevaarlijke zee condities. Als u gevoelig bent en snel zeeziek wordt, bent u verantwoordelijk voor eigen voorzorgsmaatregelingen.
- Sommige bezichtigingen hebben weinig schaduw. Wij adviseren u om een hoed, zonnebrandcrème en water mee te nemen met warm weer.
- De bezichtiging van de Blauwe Grot is op aanvraag mogelijk en kost €30,- extra. Het is alleen mogelijk dit ter plekke met contant geld te betalen.
- Het weer heeft altijd invloed op het bezoek naar de Blauwe Grot. Daarnaast zult u een deel van de tour in Capri of Anacapri missen, afhankelijk van het tijdschema van de Blue Grotto tour. 

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Eendaagse VIP excursie naar Capri Info

Eendaagse VIP excursie naar Capri
Ontmoet je gids bij de grote fontein met de leeuwen en gedenksteen in het midden van Piazza del Popolo.

Info

Eendaagse VIP excursie naar Capri
De vertrekdagen van de excursie zijn maandag, woensdag & zaterdag om 7:30 uur.  

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metro stop is Flaminio (lijn A).

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen