Het Beste van Rome 2-uur

Het Beste van Rome 2-uur

Prijs vanaf € 56.70

Als u een plek mocht kiezen waar een rondleiding absoluut nodig is dan is dit zonder twijfel het Colosseum en het oude historische centrum van Rome. De is één van de meest populaire tours in Rome, bekijk zelf waarom.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 2-uur durende rondleiding door het oude Rome
- Vermijdt de lange wachtrijen bij het Colosseum
- Verken de oude ruïnes bij het Romeins Forum

Verken het Oude Rome
Wandel met ons mee en we brengen het verleden van 2.500 jaar terug tot leven, waarbij verwezen wordt naar de bloedige en schandalige verhalen over keizers en gladiatoren, Caesars en slaven

Begrijp de rituelen van de tirannen zoals Julius Caesar en Nero die van invloed zijn geweest op het oude Rome. Leer over het ontstaan van Rome, zijn geleidelijke opkomst tot macht en uiteindelijke val.

De tour zal u doen begrijpen waarom alle wegen naar Rome leiden!

Heeft u interesse in deze tour maar wilt u nog iets meer van Rome zien dan is onze Het Beste van Rome 3,5 tour misschien iets voor u? Het eerste gedeelte van de tour is hetzelfde maar het bevat ook andere bekende bezienswaardigheden zoals Pantheon en Piazza Navona.

De tour is in het Engels.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint in de voorkant van de Tourist Information Centre op de Via dei Fori Imperiali. Zorg ervoor dat u minstens 20 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het Romeinse Forum

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2 uur.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 6 t/m 17 jaar.
Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis mee met een volwassene.

Belangrijke informatie:
- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
- Deze tour is een wandelroute dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

 

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 17 klantrecensies
Leuke rondleiding met humor

Sarah heeft ons een hele leuke rondleiding gegeven door het Colosseum en oud Rome. Fantastisch om wat meer te weten te komen. Haar humor maakte de rondleiding nog leuker. Twee uur is precies goed. Een aanrader.

Monique, Nieuw vennep
ZON, 22 MEI 2016
4.5
We hebben twee rondleidingen gedaan Vaticaan met bijbehorende Musea en Collosseum en Forum Romanum. Twee verschillende gidsen. allebei geweldig. Duidelijk en met humor

Het was geweldig. Twee gidsen. Goed te verstaan. Met humor gesproken en veel extra Rome-info.Het vertrekpunt van de Vaticaan excursie was iets moeilijker te vinden. Met met een paar keer vragen kwamen op de goede locatie aan.

Frank, Krommenie
DIN, 05 APR 2016
4.5
Prima Tour!

Wij waren op pad met gids Giuliano. Hij vertelt alles heel duidelijk en met heel veel enthousiasme! Meer gezien en geleerd dan wanneer je daar alleen rondloopt. Ook het rustpunt bij de waterfontein erg fijn. Absoluut een aanrader!

Jacqueline, Roosendaal
DIN, 25 AUG 2015
4.5
Als een wervelwind dor het oude Rome.

Het Colosseum is zeer imposant. Het was echter enorm druk en daarom waren we blij dat we van te voren geboekt hadden. De afgesproken ontmoetingsplek was niet helemaal duidelijk en de gids kwam pas laat opdagen, zodat we al begonnen te twijfelen of we op de juiste plek stonden. Onze gids Sarah sprak erg snel en leek zich voornamelijk op haar Amerikaanse toehoorders te richten. Het tempo van de rondleiding lag vrij hoog, zodat 4 deelnemers voortijdig afhaakten.

Paul, Utrecht
ZON, 10 MEI 2015
4.5
leuke rondleiding

Fijn om langs de rijen naar binnen te kunnen. Leuke rondleiding gehad, liep wat uit, maar dat was niet erg want er werd de tijd voor ons genomen. Veel te weten gekomen wat je anders niet komt te weten.

Leonie, Zoetermeer
MAA, 20 APR 2015
4.5
Tocht met chiara

Enorm respect voor haar kennis, enthousiasme, gedrevenheid en het onthouden van de namen

Gerard, Vlaardingen
MAA, 30 MRT 2015
4.5
Zeer interessant

Wij hadden geluk, we waren met met slechts vijf personen. Dat schiet lekker op. Niet dat we eerder klaar waren, integendeel onze gids nam ons mee op een avontuur van bijna 3 uur. Ze wist ons de loodsen langs en naar de mooiste plekjes. Ze zocht een plekje voor ons zodat we even in het zonnetje konden zitten en daar vertelde ze haar verhaal. Heel inspirerend en leerzaam. Superbedankt Chaira voor deze leuke ervaring. We raden het iedereen aan om te investeren in een goede gids, zonder gids weet je niet waar je op moet letten en wat de dingen betekenen, dan ziet heel Rome er hetzelfde uit....

Eric, Voorthuizen
ZON, 04 JAN 2015
4.5
Prachtig

het Colosseum is prachtig om te zien, fijn dat je bij reservering zo naar binnen kan langs de enorme rij.
De uitleg van de gids vond ik te snel gaan, ik kon het niet volgen, maar er staat genoeg over geschreven. We hadden ook geen microfoontjes dit was wel het geval bij de Vaticaan excursie. Gids bracht ons netjes bij de ingang van het Palatijn. Waarna we verder rond konden kijken.

Esther, Veenendaal
VRI, 19 SEP 2014
4.5
Rondleiding door een 'wandelend' geschiedenisboek

Fantastische rondleiding door het oude Rome. Sabrina, de gids, gaf ons het gevoel daadwerkelijk door het Oude Rome te wandelen. Zeer veel relevante informatie!!! Gemoedelijk, gezellig met een kleine groep, waardoor de informatie goed te volgen was.

Johan, Rijswijk
DIN, 15 JUL 2014
4.5
Wandeltocht door het colosseum en het oude rome

We hadden de wandeltocht van 2.5 uur geboekt. Een rondleidster super enthousiast-> Chiara, Chiara was here name! De 2.5 uur durende wandeltocht werd 3.5 uur. We waren met een groep van 17 mensen. Chiara wist ieders naam en hield iedereen betrokken bij het verhaal. Echt in een woord geweldig!!!! Dat kwam door de reisleidster!!!

Marieke, Hank
ZON, 22 JUN 2014
4.5
Wandeltocht door het colosseum en het oude rome

We hadden de wandeltocht van 2.5 uur geboekt. Een rondleidster super enthousiast-> Chiara, Chiara was here name! De 2.5 uur durende wandeltocht werd 3.5 uur. We waren met een groep van 17 mensen. Chiara wist ieders naam en hield iedereen betrokken bij het verhaal. Echt in een woord geweldig!!!! Dat kwam door de reisleidster!!!

Marieke, Hank
ZON, 22 JUN 2014
4.5
Super!

Onze gids heet Kiara, een geweldige vrouw! Zij vertelde alles op een zeer begrijpelijke manier met veel humor, zodat het tot het einde leuk bleef. Het was erg interessant.
De boeking via internet verliep eenvoudig, Een echte aanrader want we konden zo langs de rijen op naar binnen, hebben helemaal niet hoeven wachten.

S, Silvolde
WOE, 19 MRT 2014
4.5
wandeltocht Colosseum

Wij hadden de rondleiding van Kyara. Ze is een zeer bedreven persoon en legt duidelijk alles uit. Is ruimte voor vragen en ze let goed op de groep. Het is een echte aanrader! De starttijd van de rondleiding is echt perfect, zeker op drukke dagen, heb je weinig last van. Onze toer liep een uur uit, maar ze raffelde niets af. We hebben erg gelachen om haar manier van communiceren. Hebben niet het idee dat we iets gemist hebben.

S, Silvolde
DIN, 18 MRT 2014
4.5
Jan en Brigitte.

Geweldige tour gehad met en door onze gids Luigi. Alles zeer goed uitgelegd en wetenswaardigheden gehoord waarvan we het bestaan niet af wisten. Hij nam voor alles ook de tijd en je zag dat Luigi het met liefde vertelde. In een woord geweldig om dit mee te mogen maken.

Jan, Helmond
ZON, 19 JAN 2014
4.5
Interessante wandeltour met zeer professionele gids

Wat vooral fijn was, was dat we met een klein groepje waren (met 3 stelletjes), dat de gids rekening hield met het warme weer (in de schaduw ging staan bij uitleg over de diverse wetenswaardigheden van de stad). Wat wij ook heel prettig vonden, was dat zij heel veel over de geschiedenis van de stad kon vertellen. Wat ook heel fijn was, was dat wij met haar als VIP's binnen een paar minuten in het Colloseum konden binnen treden, terwijl er hele lange rijen voor de ingang stonden. Al met al een uitstekende wandeltocht en zeker het geld waard!

E.a., Nootdorp
DIN, 01 OCT 2013
4.5
Aanrader

Onze gids chiara was super zo enthousiast en gedreven ze is een aanrader . Het enige min puntje is de plek waar je de gids ontmoet als het niet op het kantoor is ,ze zou eigenlijk een vlag met hun logo moeten hebben dan herken je haar . De toer is ook een aanrader

Anna, Amsterdam
DON, 05 SEP 2013
4.5
Zeer tevreden!

Goed georganiseerde tour, reisleider wist goed te vertellen (Robert from Ireland) zonder het gevoel te geven dat hij alleen maar zijn werk deed. Heel enthousiast en niet nep. Veel geleerd op een leuke manier.
Tip: doe de tour ook in de ochtend, ivm warmte en drukte.

Cor, Den haag
VRI, 28 JUN 2013
4.5

Reserveer tickets

Kies de datum
Het Beste van Rome 2-uur Info

Het Beste van Rome 2-uur
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rome, Italië

Info

Het Beste van Rome 2-uur
Elke dag om 08.45 of 15.00

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Colosseo-station. Vanaf hier is het 4 minuten te voet!

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen