Contact

Klik op de rubriek die past bij uw vraag. Neem contact met ons op in het Nederlands of Engels, maar houd er rekening mee dat het soms langer kan duren als u een antwoord van ons krijgt in het Nederlands.

Bestelling

De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om tickets te bestellen is door een reservering te maken op deze website. Je kunt tevens onze helpdesk bellen (hoofdzakelijk Engels sprekend personeel) op het nummer +31 (0)70 891 26 05, echter zul je dan alsnog een reservering moeten maken op onze website. Je kunt vragen ook via ons contact-formulier stellen, dat op deze pagina te vinden is. Wij zullen zo spoedig mogelijk met contact met je opnemen.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annulering

Over het algemeen kan men niet tickets veranderen of annuleren, waarover wij reeds eerder in het bestelproces informeerden.

We zullen er natuurlijk wel alles doen wat mogelijk is om je te helpen, indien je de pech hebt geen gebruik te kunnen maken van de tickets. Neem contact met ons op via het contact-formulier, dat te vinden is op deze pagina, en we zullen ons uiterste best doen om alsnog je reservering te proberen te wijzigen, te annuleren of de tickets door te verkopen aan andere klanten, maar we kunnen niets beloven.

Indien het ons lukt om de tickets te annuleren of door te verkopen aan andere klanten, zal het enige tijd duren voordat je een terugbetaling ontvangt. Het kan tot 1-2 weken duren, na de datum van het evenement. Je dient tevens te aanvaarden dat er mogelijk annuleringskosten of een toeslag op de doorverkoop dient te worden betaald. Indien het ons niet lukt de tickets te annuleren of door te verkopen, zullen er geen kosten worden toegepast.

Annuleringsdekking

Hier bij RomeTickets.nl kun je een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van je tickets dekt bij ongeval of ziekte bij jou, je medereizigers of je meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 7,5% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
Je krijgt een volledige vergoeding (waarvan de betaalde kosten voor de annuleringsdekking worden afgetrokken) in geval van ziekte, ongeval of overlijden van jou, degene die de tickets heeft geboekt, je naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van je medereizigers die het evenement met jou zouden bezoeken. Onze annuleringsdekking is geldig totdat je fysiek aan de reis begint, in het meeste geval is dit als je aan boord gaat van het vliegtuig, de trein e.d. in het land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met de tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is geldig vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van de annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
Je moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer je gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. Je dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medische akte:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldige medische akte. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldige medische akte hebben ontvangen samen met een kopie van je annuleringsdekking. Op de medische akte moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan.
Gelieve de medische akte samen met een kopie van de annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
RomeTickets.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Netherlands.

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als sommige medereizigers van jou, degene die de tickets heeft aangekocht, moeten annuleren, hebben we naast de medische akte en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat jullie de voorstelling samen zouden bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als je vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als je niet op tijd arriveert op de dag van uw geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als je spijt hebt van de aankoop van de tickets.
- Als je geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als je jouw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens je verblijf in Rome.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

RomeTickets.nl powered by Ticmate

RomeTickets.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen