Zoek tickets

Tevreden klanten

Ticmate Liefdadigheid

Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over RomeTickets.nl

RomeTickets.nl is een Zweeds bedrijf met kantoren in Zweden, Kopenhagen en Valencia. De missie van RomeTickets.nl bestaat eruit iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van informatie en tickets voor attracties, cabarets, bezienswaardigheden en restaurantreserveringen in Rome, op een snelle, veilige en probleemloze manier verder te helpen. Dankzij onze plaatselijke aanbiedingen en relaties kunnen wij steeds competitieve prijzen bieden, ook voor evenementen die eventueel uitverkocht zijn in Rome. Wij garanderen je als klant, dat je jouw tickets kunt kopen op een eenvoudige manier in een beveiligde omgeving, en we zullen ons uiterste best doen om je verblijf in Rome net zo fantastisch te maken als in je dromen.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse

De man achter RomeTickets.nl, Marcus Moeschlin heeft een passionele relatie met voetbal, musicals, concerten, attracties en andere evenementen. Reeds als jonge 18-jarige man organiseerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Zijn carrière was er altijd op gericht mensen grote evenementen en internationale ervaringen aan te bieden met competitieve prijzen, voortkomend uit de tijd dat Marcus eigenaar was van Box Office in Zweden. Marcus is ook een van een handvol digitale pioniers binnen de evenementensector, aangezien hij reeds in 1990 mede aan de wieg stond van Global Tickets, een uniek netwerk, waar 22 landen tickets voor internationale evenementen elektronisch onderling kochten en verkochten. Terwijl de concurrentie in 1990 nog steeds gebruik maakte van fax, telex en telefoon. Voor dit pionierswerk werd Global Tickets in 1992 bekroond met "The Queen's Award" voor het beste exportidee. Kortom, achter RomeTickets.nl staan vele jaren ervaring, met kantoren in Zweden, Denemarken, en Valencia, die allemaal samen RomeTickets.nl tot een plaatselijk bedrijf met wereldwijde netwerken en ambities maken.

Op het Deense kantoor in Kopenhagen zitten Kim Harbers en Lene Aagesen. Kim en Lene hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding met alle soorten arrangementen in de gehele wereld, in het bijzonder musicals en voetbal.

Kim´s carrière in de verkoop van tickets voor internationale evenementen begon in 1996 toen hij werd aangesteld bij ARTE Buitenland, een van de organisaties die lid was van het Global Tickets netwerk. Kim fungeerde vele jaren als landschef voor Denemarken en als manager voor de Noordse landen. Kim´s functie en verantwoordingsgebied bij Ticmate is het creëren en onderhouden van de contacten tussen Ticmate en de international theaters en buitenlandse agentschappen die Ticmate gebruikt, zodat we altijd de beste contacten hebben voor de ticketverkoop voor de international arrangementen in de wereld. Kim is tevens landschef voor Ticmate´s Internetsites.

RomeTickets.nl is eigendom van Ticmate

Marcus Moeschlin's belangrijkste bedrijf Ticmate bestaat pas sinds 2006, en kende een gestage groei vanaf het begin. Ticmate's visie is om de toonaangevende leverancier in Europa te zijn voor de ticketverkoop voor allerhande internationale evenementen en reizen. Als onderdeel van deze strategie lanceerde Ticmate haar eerste muzikale website: LondonMusikaler.se. Thans bestaat LondonMusikaler.se in tien verschillende talen en in meer dan tien landen LondenMusicals.nl in Nederland behoort hier ook toe. De visie voor RomeTickets.nl bestaat eruit dat het ook beschikbaar dient te zijn in meer dan 15 talen, en diensten moet bieden aan klanten in meer dan 40 landen. Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.n en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl en NewYorkTicket.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs en New York. In de Raad van Bestuur vind je, naast Marcus Moeschlin, Ole Oftedal, en Jan Friedman. Oftedal en Friedman hebben beiden jarenlange ervaring in zowel bedrijfsvoering als in verschillende Raad van Besturen in de handel, het reiswezen en media.