Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: catacomben & Sint-Pietersbasiliek

4.5 (825)
Vanaf € 81,80

Ontdek de catacomben, de ondergrondse graven van de voormalige pausen. Onze best verkochte tour beslaat het grootste deel van Vaticaanstad, inclusief de Vaticaanse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Een rondleiding gevuld met prachtige kunst, prachtige architectuur én geschiedenis!

Hoogtepunten

- Ontdek de catacomben
- Bekijk de begraafplaatsen van voormalige pausen
- Ga mee met een rondleiding door de wereldberoemde Vaticaanse musea
- Bekijk Michelangelo's Sixtijnse Kapel
- Bewonder de Sint-Pietersbasiliek

Wat kan ik verwachten?

Ervaar de hoogtepunten van Rome
Op deze tour ziet u de hoogtepunten van waarschijnlijk de meest belangrijke kunstcollectie in de wereld, waaronder de Kamers van Raphael, De Sixtijnse Kapel en de Belvedere Binnenplaats.

Uw Engels-sprekende gids geeft u een duidelijk overzicht van alles wat u ziet, met name de Sixtijnse Kapel en de beroemde schilder Michelangelo. Hij zorgt ervoor dat u het meeste haalt uit uw tijd in Vaticaanstad. De gidsen op onze Vaticaan tours zijn erg populair en ze krijgen vaak complimenten van onze gasten.

Na het verlaten van de Sixtijnse Kapel wordt u ondergronds geleid, naar de catacomben, een ruimte in het Vaticaan die niet vaak gezien wordt en waar zich de graven van vroegere pausen bevinden.

Daarna gaat u naar de St-Pietersbasiliek, de grootste basiliek ter wereld, gebouwd op wat men gelooft, de overblijfselen van St. Pieter. Hier geniet u van het magnifieke aanblik van de dom vanaf de grond. (Let op: deze tour is niet inclusief toegang tot de dom, dus u kunt deze alleen van buiten bewonderen. Tickets hiervoor kunnen ter plaatse gekocht worden).

De tour eindigt buiten bij de magnifieke basiliek waar u vertelt wordt over de geschiedenis van Vaticaanstad, de Zwitserse Wachter en hoe het St. Pieter plein is ontworpen.

De tour is in het Engels.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per email, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt buiten bij de Sint-Pietersbasiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 3 uur.

Is er een dresscode?
Ja, er is een strikte dresscode in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Belangrijke informatie

- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekenden en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korter dan de publieke wachttijd.

- Wegens de populariteit van de attracties en het aantal bezoekers, kan de tour soms langer duren dan verwacht. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.

- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.

- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaanstad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Openingstijden

10:30 en 11:30 uur.
Gesloten op zondag en andere religieuze feestdagen.

Wat is niet inbegrepen?

- Necropolis

Bestel

woe, 24 apr 2024

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Audio gids

Live gids

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Een rondleiding met gids door Vaticaanstad
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek
- Toegang tot de catacomben

Openingstijden

COVID-19 Status:
Upon arrival at the meeting address, all members of your party over the age of 12 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Routebeschrijving

Vaticaan & Sixtijnse Kapel: catacomben & Sint-Pietersbasiliek

Adres
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Rome Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!