Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Colosseum & Romeins Forum: hoogtepunten met gids - 3 uur

4.8 (37)
Vanaf € 54,20

Sla de lange wachtrijen over en ervaar een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden in het Oude Rome tijdens deze rondleiding van een halve dag door het Colosseum, Romeins Forum en de Palatijn Heuvel. Tijdens deze tour leert u alles over deze drie plekken van uw deskundige lokale gids. Op deze manier besteedt u uw tijd aan het verkennen, leren en horen van de verhalen die het Oude Rome tot leven brengen.

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij het Colosseum, Romeins Forum en Palatijn Heuvel
- Luister naar de verhalen die het oude Rome tot leven brengen
- Bekijk alles in slechts 3 uur
- Geniet van een intieme en speciale rondleiding (max. 25 mensen)

Wat kan ik verwachten?

Ga terug in de tijd naar het oude Rome
Bezoek de meest iconische bezienswaardigheid van Rome, het Colosseum, met een deskundige, Engelssprekende gids die u vertelt over het bloedige verleden van het amfitheater, thuisbasis van gladiatoren, nagebootste zeeslagen en executies.

U brengt meer dan een uur door in het Colosseum waar u twee verdiepingen verkent om te begrijpen hoe het was in die tijd toen de tribunes vol zaten met schreeuwende mensen en het leven van een gladiator afhankelijk was van de grillen van een keizer.

Deze rondleiding gaat ook naar het Romeins Forum waar u langs de 'Via Sacra' of 'Heilige Weg' loopt – het voornaamste pad door het Romeinse Forum, dat ooit schitterde met festivals en triomftochten, terwijl Romeinse legers terugkwamen van een oorlog.

Naast het Colosseum en Romeins Forum bekijkt u ook de Palatijn Heuvel, de beroemdste van de Zeven Heuvels van Rome. Vanaf hier geniet u van de uitzichten op het Romeins Forum en Nero's Circus Maximum waar ooit wagenraces werden gehouden.

In de populairste toeristische bezienswaardigheden van Rome kunnen dingen behoorlijk hectisch worden. Haal daarom het meeste uit uw bezoek met niet alleen toegang zonder in de wachtrij te staan maar ook koptelefoons zodat u uw gids altijd kunt horen.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar u e-mail gestuurd, print dit gewoon uit en breng het mee naar uw rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint bij Largo Gaetana Agnesi, boven de 2de verdieping van de metrolijn B (blauwe lijn) halte "Colosseo". Uw gids zal hier op u wachten en draagt een blauw City Wonders poloshirt of jasje zodat u deze makkelijk kunt herkennen.

Zorg dat u 15 minuten voordat de rondleiding begint, aanwezig bent.

Waar eindigt de rondleiding?
De rondleiding eindigt bij Palatijn Heuvel.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 3 uur.

Belangrijke informatie

- De toeristische bezienswaardigheden in Italië zijn een van de meest populaire in de wereld. Vermijd de wachtrij bij de ingang en een zorgvuldige planning voorkomt dat het te druk is, maar houd er rekening mee dat sommige locaties tijdens standaarduren onvermijdelijk druk kunnen zijn.

-Tijdens deze rondleiding kunnen sommige locaties of delen hiervan onverwachts op het laatste moment gesloten zijn. Als dit het geval is dan bieden wij onze klanten graag een uitgebreide rondleiding aan die overeenkomt met de totale duur van de rondleiding die geadverteerd wordt.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kind (4-14)
Peuter (0-3)

Bestel

woe, 26 jun 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Deskundige, Engelssprekende gids
- Vermijd de wachtrij bij de ingang van het Colosseum, Romeinse Forum en Palatijn Heuvel

Vertrektijden

Routebeschrijving

Colosseum & Romeins Forum: hoogtepunten met gids - 3 uur

Adres
Largo Gaetana Agnesi, 00184 Roma, Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!