Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Borghese Galerij: Vermijd de wachtrij

4.0 (1)
Vanaf € 26,50

Schiet op en koop uw toegangstickets met vast tijdstip voor de Borghese Galerij. De tickets zijn meestal niet beschikbaar op de dag zelf - en in feite vaak al een maand van te voren uitverkocht. 

Hoogtepunten

- Ontvang de populaire tickets met vast tijdstip
- Vermijd de wachtrij bij de Borghese Galerij
- Bewonder de schitterende kunstwerken

Wat kan ik verwachten?

Vermijd de wachtrij bij villa Borghese
De kunstverzameling van de rijke, nobele Borghese familie werd al snel te groot voor één huis. Deze werd verplaatst naar de Borghese Galerij - een afzonderlijk gebouw in het beroemde Villa Borghese park. In 1901 werd de verzameling overgedragen aan de Italiaanse overheid en sindsdien reizen toeristen van over de hele wereld naar dit prachtige museum! Tickets met een vast tijdstip zijn moeilijk te krijgen dus pak u kans voordat deze zijn uitverkocht!

Dit kleine museum is echt de moeite waard dankzij de weelderige omgeving (roze marmeren muren, fresco plafonds, etc.) en de vele meesterwerken. En omdat er gewerkt wordt met vaste tijdstippen wordt het wel druk maar nooit te druk.

Hoogtepunten zijn o.a. Bernini's standbeeld van David welke de bijbelse held vastlegt in een staat van paraatheid en De Ontvoering van Proserpina - gemaakt toen Bernini slechts 23 jaar oud was. Andere hoogtepunten zijn o.a. Caravaggio's Jongen met Fruitmand en Raphaels Depositie van Christus en Dame en de Eenhoorn.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-tciket direct naar uw e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden ook geaccepteerd.

Hoe moet ik mijn bezoek plannen?
Kies een tijdstip dat u het beste uitkomt, bijv. 10-12 AM, 12-2 PM etc. Let wel, u ontvangt een tijdstip dat valt binnen dit tijdsbestek wat duidelijk vermeld zal staan op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u 15 minuten voor uw gereserveerde tijd aanwezig bent.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (0-17)

Openingstijden

Dinsdag - zondag: 8:30 AM - 7:30 PM. Gesloten op maandag.
Bestel nu

Zeer Goed: 4.0 – 1 Recensies

"Very good"

Ourania din, 25 jun 2019

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Wat is inclusief?

Toegang tot de Borghese Galerij op een vast tijdstip.

Openingstijden

Routebeschrijving

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!