Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Pauselijk Publiek

Vanaf € 46,10

Ervaar de enige geëscorteerd service van de pauselijke audiëntie. Duizenden pelgrims van over de hele wereld verzamelen zich elke woensdag om Paus Franciscus te zien en nu heeft u ook de kans!

Hoogtepunten

- Ervaar de pauselijke audiëntie met een gids.
- Zorg ervoor dat u uw gids kunt horen met een koptelefoon.
- Geniet van het meest stressvrije bezoek
- Laat uw gids u navigeren door de mensenmassa's
- Kom op tijd zodat u goede zitplaatsen heeft
- Geniet van een kleine groep (max. 20)

Wat kan ik verwachten?

Ervaar de pauselijke audiëntie
Voor uw ervaring met de pauselijke audiëntie verstrekken we koptelefoons, een bekwame en geïnformeerde gids en een grondige uitleg van wat u tijdens de pauselijke audiëntie zult ervaren.

Uw gids vraagt uw uitnodigingen aan, haalt deze op en brengt deze naar u. Uw gids zorgt ervoor dat u vroeg binnen kunt zodat u de beste zitplaatsen heeft en blijft bij u totdat de Paus aan zijn toespraak begint.

U ontvangt een koptelefoon en u wordt begeleid naar de locatie waar de pauselijke audiëntie gehouden wordt, ofwel het Sint-Pietersplein of de Sala van Paul VI.. Als u binnen bent dan zal uw gids de oorsprong van het pausdom uitleggen van de eerste christenen tot het tijdperk van Constantijn en tot het huidige wonder van Vaticaanstad. Je geïnformeerde gids zal een gedetailleerde uitleg geven van de gebeurtenissen tijdens de pauselijke audiëntie en u voorbereiden op je bijeenkomst met paus Franciscus.

Ervaar het ontzag en het wonder dat optreedt bij de pauselijke audiëntie terwijl kardinalen in verschillende talen prediken en pelgrims en bezoekers uit de verre regionen van de wereld bereiken.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar uw rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint bij Piazza Pio XII, tegenover de Sint Pieter Basiliek aan de linkerkant op de hoek, naast de krantenkiosk. Zorg dat u 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Waar eindigt de rondleiding?
De rondleiding eindigt op het Sint Pieterplein.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 4 uur en 15 minuten.

In welke talen is de rondleiding beschikbaar?
De rondleiding is in het Engels, Duits of Frans.

Is er een dresscode?
Ja, voor toegang tot religieuze locaties is een strikte dresscode vereist. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor weigering van toegang vanwege onjuiste kleding.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)
Kind (4-14)
Peuter (0-3): Gratis

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Live guide

Duur: 4 uur 15 minuten

Vertrektijden

Routebeschrijving

Pauselijk Publiek

Adres
Piazza Pio XII 00193 Roma Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!