Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Romeinse Crypt en Catacomben Tour

4.8 (8)
Vanaf € 80,80

Ga op een fascinerende reis terug in de tijd via lange kronkelende catacomben en crypten. U zult nooit geloven wat er allemaal te vinden is onder Rome totdat u dit zelf kunt bekijken!

Hoogtepunten

- Bezoek de Erie Capuchin Crypt - versierd met botten
- Verken de Basiliek San Clemente
- Ga terug in de tijd als u neerdaalt in de crypt
- Bewonder elk Christelijk kunstwerk in de Catacomben
- Kom meer te weten toen het Christendom verboden was in Rome.

Wat kan ik verwachten?

Bezoek de Romeinse crypten & catacomben
Ontdek het keizerlijke en christelijke Rome door de lagen te doorbreken en duizenden jaren geschiedenis terwijl u afdaalt naar de eeuwige ondergrondse begraafplaatsen van de stad, zijn lange kronkelende catacomben en crypten.

Ga terug in de tijd toen het Christendom nog gezien werd als een cult, waar hun leden werden begraven als ketters en begraven als martelaars. Deze lange gangen bevatten duizenden begraafplaatsen, van kleine individuele tot aan extravagante familie graven.

De grootste verrassing van deze tour en wat u het langst bij blijft als u reeds thuis bent is de Capuchin Crypt. De recente toevoeging hier van een officieel museum betekent dat wij tijdens ons bezoek geen ontmoeting hebben met het magnifieke schilderwerk van Caravaggio 'St. Francis in Meditatie' en relikwieën uit het leven van St. Francis zelf en van enkele van zijn volgelingen.

Maar de echte ster van de show is de crypt zelf, versierd met de botten van 4.000 Capuchin monniken. Ben getuige van een echte schedel en beenderen, kandelaars gemaakt van wervels en de koele woorden 'Wat u nu bent, waren wij ooit. Wat wij nu zijn, zult u ooit worden'.  Volgende de monniken is dit een boodschap van hoop.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Piazza Barberini bij de grote Triton Fontein. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Piazza Barberini.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 3,5 uur.

Is er een dresscode?
Ja bij toegang tot een religieuze plaats behoort een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijke worden gehouden als u niet naar binnen mag vanwege incorrecte kleding.

Wordt er gewandeld tijdens deze tour?
Tijdens deze tour moet er flink wat gewandeld worden, waaronder heuvels en trappen, comfortabele schoenen worden aangeraden.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kaartjes beschikbaar voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis mits in het gezelschap van een betalende volwassene.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Belangrijke informatie

Rome is een van de meeste bezochte steden in de wereld, waardoor sommige plaatsen ontzettend druk zij tijdens het hoog seizoen. Met zorgvuldig plannen proberen wij dit te vermijden maar let er wel op dat sommige locaties toch ontzettend druk kunnen zijn tijdens normale uren.

Ticket categorieën

Adults (15+)
Children (2-14)
Infants (0-1): Free 

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 3 uur 30 minuten

Vertrektijden

Routebeschrijving

Romeinse Crypt en Catacomben Tour

Adres
Piazza Barberini, 00187 Roma, Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!