Namiddagrondleiding Vaticaan

Namiddagrondleiding Vaticaan

Prijs vanaf € 56.70

Onze Vaticaan Middag Tour is de beste manier om alles te zien wat Vaticaan Stad te bieden heeft in gezelschap van een goed geïnformeerde gids. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrijen bij het Vaticaan!

Hoogtepunten:
- Geniet van een 2½-uur durende rondleiding door Vaticaan Stad
- Verken de wereldberoemde Vaticaan Musea
- Leer meer over het Vaticaan van uw gids
- Ervaar de schoonheid van de Sistine Kapel
- Bezoek zelf de St. Pieter Basiliek na afloop van de tour

Neem een rondleiding door het Vaticaan
Uw Engels sprekende gids zal alle belangrijkste hoogtepunten van de kunstcollectie van de Vaticaan Musea laten zien. Onze gidsen op onze Vaticaan tours zijn erg gewild en zij krijgen vaak complimenten van onze gasten.

U zult de Kamers van Raphael, de Belvedere Binnenplaats en natuurlijk de Sistine Kapel bezoeken en nog veel meer. Uw gids zal u rondleiden en ervoor zorgen dat u niet onnodig in de rij hoeft te staan en zijn kennis van de vele kunstschatten met u delen.

Nadat we  de Sisitine Kapel hebben verlaten, zal uw Gids u naar de St. Pieter Basiliek begeleiden waar u dan zelf door deze ongelooflijke kerk kunt ronddwalen zolang u maar wilt.

Wij bieden ook dezelfde identieke tour aan in de ochtend - Ochtendrondleiding Vaticaan Tour. Mocht u ook een rondleiding willen door de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek, probeer dan onze Vaticaanse Musea, Vatacombs en Sint Pieters Tour!

De tour is in het Engels.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van When in Rome Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de St. Pieter Basiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2½ uur.

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

 

Zeer Goed 3.9

3.9 Recensies van 23 klantrecensies
Succes

Hele leuke tourgids, vlotte vrouw uit Rome die ook veel wist te vertellen. Ivm met de tijd konden we niet zoveel bekijken dus had zij een selectie gemaakt met belangrijke kunstobjecten in het Vaticaan. Fijne achtergrond informatie bij objecten die het verhaal een ware beleving maken. Zeker succes gehad om in de winter gaan, het was ruim 10 graden met volop zon en een kleine groep van slechts 5 personen dus extra aandacht van de begeleidster.

Joey, Den haag
MAA, 23 JAN 2017
3.9
rondleiding vaticaan met Irena

prima rondleiding, nuttige info , aangename namiddag!

Erwin, Bilzen
ZAT, 14 NOV 2015
3.9
Vaticaan in sneltrainvaart!

Een hele goede gids, Chiara, vertelde tijdens een vlotte rondgang een hele boel...
Leuke en gezellige rondgang, zeker de moeite waard

Gard, Nederweert
DON, 12 FEB 2015
3.9
Vaticaan 22 nov

zeer uitgebreide en deskundige rondleiding. Uiteindelijk is het wel heel veel informatie. Veel tekst die je onmogelijk kunt onthouden. Het tempo zat er goed in. Jammer van de wachtrijen, je moet helaas met een gids..De klim naar boven in de Sixtijnse Kapel (op eigen initiatief) is een must; fantastisch uitzicht !

Fedde, Balk
WOE, 26 NOV 2014
3.9
Top middag

Wij hebben zeer genoten van de rondleiding en met name onze gids Maggie was zeer aangenaam ,, ze heeft alles zeer goed uitgelegd en heeft de tijd genomen om ons van alles uit te leggen ,,
Een heel klein minpuntje is dat ik het te druk vondt maar aan de andere kant ook weer goed daar de mensen terug zijn gekomen naar het Vaticaan vanwege onze nieuwe paus

Het reserveren van een ticket was simpel

MVG Anton en Miranda Daamen
Veldhoven

Miranda, Veldhoven
VRI, 12 SEP 2014
3.9
Vaticaan rondleiding

We hebben de ontvangst en de rondleiding als heel goed georganiseerd ervaren.

Thea, Ermelo
MAA, 08 SEP 2014
3.9
Prima rondleiding Vaticaans museum, Sixtijnse kapel en sint Pieter

Mede door een zeer enthousiaste en deskundige gids was dit een leuke ervaring. Wat ons betreft werd er wel te veel stil gestaan bij het museum en was er daardoor weinig tijd en vooral weinig energie meer over voor de Sixtijnse kapel en de sint Pieter, het was ook erg warm.

Leo, Leiden
WOE, 20 AUG 2014
3.9
Vaticaan druk, interessant en mooi. Rondleiding verschrikkelijk!!

Slecht Engels door de leidster en veel te druk. Maar het Vaticaan zelf maakt een hoop goed.

Barbara, Spijkenisse
MAA, 16 JUN 2014
3.9
Een aanrader

Wij hebben een heel leerzame interessante rondleiding gehad.
De gids deed het met overgave en vertelde veel en niet al te moeilijk.
Voor diegene die nog moeten gaan, kies vooral voor deze rondleiding.
Nergens hoeven te wachten en 2 hele lange rijen mensen zo voorbij kunnen lopen.
Het kost wel wat maar dan heb je ook echt waar voor je geld.

Gerda, Berlicum
VRI, 23 MEI 2014
3.9
Veel tekst, niet zoveel gezien

De gids voor de namiddagrondleiding Vaticaan sprak goed en duidelijk Engels.
Was enthousiast en wist veel te vertellen. Ik vond persoonlijk dat we weinig van het Vaticaan zelf te zien kregen tijdens de rondleiding. De introductie naar de Sixtijnse kapel toe duurde erg lang bij het uitleggen van de schilderingen via fotomateriaal op een buitenplein. Deze kennis staat ook in een goede reisgids.
Kortom veel tekst, niet zoveel gezien. Aan het eind van de rondleiding werden afgezet bij de basiliek die we vrij in konden lopen zonder gids. Vaticaan op zich zeer indrukwekkend. Prijs/kwaliteitverhouding net voldoende.

Harry, Huizen
DIN, 20 MEI 2014
3.9
goed georganiseerde rondleiding, (neem geen grote tas of rugzak mee)

We hebben erg genoten van de rondleiding in het vaticaans museum.De gids was dmv "oortjes" goed te volgen, en was goed geinformeerd. De rondleiding eindigt in de St. Pieter, waardoor ook daar de rijen overgeslagen worden. Jammergenoeg moesten we eerder terug om onze rugzak op te halen ( moest bij museum ingeleverd worden) voor sluitingstijd van het museum. TIP : geen grote tas of rugzak mee !!

Rianne, Kloetinge
ZON, 11 MEI 2014
3.9
Informatieve rondleiding!

We hebben een rondleiding van Maggie gekregen. Ze deed het fantastisch. Ze had veel te vertellen en dat deed ze heel interactief: we werden er allemaal goed bij betrokken! Maggie was vriendelijk, enthousiast en toegankelijk. Ondanks de enorme drukte van toeristen bleef ze de tijd nemen voor de rondleiding. Knap gedaan.

Bert, Wijk bij duurstede
DIN, 06 MEI 2014
3.9
Goede uitleg

de gids was erg vriendelijk en deskundig. Een rondleiding van 2 uur is voldoende, daarna heb je de mogelijkheid om zelf het museum verder te verkennen. Al met al zeer tevreden!

Nico, Tilburg
ZAT, 03 MEI 2014
3.9
Hoe lange rijen te vermijden

Prima begeleiding vooraf via de mail en een duidelijke plattegrond waar te melden. Prima ontvangst ter plekke. Leuke gids (Chiara) met humor, kennis van zaken en prima Engels sprekend. En wat een genot om zonder in de enorme lange rijen te hoeven staan toch enkele hoogtepunten van het Vaticaans museum, de Sixtijnse kapel en de St. Pieter te zien. Ook fijn om te merken dat als dat nodig is de excursie langer kan duren dan vooraf was beloofd.

Sjef, Amsrterdam
WOE, 30 APR 2014
3.9
Top rondleiding

Wij hebben op vrijdag 25 april de middagrondleiding gehad. Skip de line is echt aan te bevelen.
Wij hadden een fantastische, niet te stuiten gids. (Chiara spreekt uitstekend engels) Ze kon zelfs mijn dochter, schoonzoon en kleindochter die een week eerder de rondleiding gevolgd hadden nog herinneren.
Niets is haar te veel. De rondleiding duurde zelfs langer dan was afgesproken en uiteindelijk bracht ze ons na afloop de Sint Pieter in.
Kortom uitstekende keuze!!.

Peter, Montfoort
MAA, 28 APR 2014
3.9
Goede rondleiding

Een goede rondleiding. De oplossing om de toelichting van de gids via een draadloze audioverbinding hoorbaar te maken is op zich goed, maar de verbinding valt regelmatig weg en dat is jammer. ook de wind in de microfoon van de gids stoort vaak. Maar de toelichting was wel to the point en erg interessant.

Aj, Odijk
MAA, 31 MRT 2014
3.9
goede rondleiding Vaticaan

Het boekingskantoor was goed te vinden en vlakbij de ingang van het Vaticaan museum. Een duidelijke, enthousiaste gids. Door de boeking geen wachttijden voor de kassa. Aan te raden!

Joël, Kattendijke
DIN, 28 JAN 2014
3.9
Prachtige rondleiding onder begeleiding van zeer goed geinformeerde gids.

Wij zijn blij dat we het Vaticaan museum, de Sixtijnse kapel en de Sint Pieter hebben bezocht onder begeleidnig van een gids van RomeTickets. De gids had zeer veel kennis van de geschiedenis en achtergronden van alle bezienswaardigheden en bracht deze ook op een leuke en geanimeerde wijze (in correct Engels!). Gezien de enorme oppervlakte en het grote aantal kunstvoorwerpen is het bijna onmogelijk om in een redelijk tijdsbestek de meest belangrike stukken te zien. De gids biedt uitkomst door VOORAF te vertellen wat er komen gaat en waar je op moet letten. Dit werkt heel goed, vooral bij stukken waar het erg druk is. Kortom, een aanrader!

Harry, Nootdorp
DIN, 31 DEC 2013
3.9
Namiddagrondleiding Vaticaan

Tijdens het googelen om vooraf toegangsbewijzen voor het Vaticaan te bestellen, bleek dat meerdere organisaties deze service aan bieden.Wij hebben voor Rome Tickets.nl gekozen vanwege de goede beoordelingen van ervaringsdeskundigen en dat is ons bijzonder goed bevallen. Met een klein internationaal gezelschap togen wij onder leiding van de enthousiaste Italiaanse gids Tonia(?) vanaf het meeting point naar het Vaticaan waar wij ingeleid werden in de geschiedenis van het pauselijk onderkomen, de oorsprong van de talrijke kunstschatten en de motieven van de muur-en wandschilderingen, vervaardigd door de schilder Rafael en van diens grote inspirator, de universele mens bij uitstek: Michelangelo. Het hoogtepunt van de rondleiding was het bezoek aan de Sixtijnse kapel. Een geweldige tour met een geweldige gids!

Gerard, Neuilly sur seine
DON, 31 OCT 2013
3.9
Goede Rondleiding

De Rondleiding dor het Vaticaanmuseum met bezoek aan de Sixtijnse kapel en Sint Pieter kunnen we iedereen aanbevelen, De Uitleg en kennis van de excursieleidster over hetgene dat we te zien kregen was zeer breed.

Friso, Doetinchem
MAA, 29 JUL 2013
3.9
Het bezoek aan het Vaticaan was een geweldige ervaring zoals trouwens onze hele vakantie in Rome

Als kind al droomde ik ervan om Rome te bezoeken. Dit jaar zijn we met zijn tweetjes naar Rome vertrokken, met de cabrio. Dit was op zich al heel leuk, We zaten op de familycamping PINI. Hier vertrok iedere dag een bus naar Rome. We werden dan om half twaalf afgezet op Piazza Marina en om half zeven werden we weer opgehaald. Ideaal. We hebben heel Rome afgestruind. Gewoon geweldig. Het Vaticaan is een van de grote belevingen. Dankzij de goede gids hebben we heel wat opgestoken,. Een geweldige ervaring en fantastische stad om iedereeen die wat cultuur wil opsnuiven aan te raden om zeker te doen.

Magda, Sint jansteen
MAA, 24 JUN 2013
3.9
Unieke ervaring

De rondleiding is prima verzorgd. Door middel van audio installatie hoor je de gids uitstekend. Ook houdt de gids goed in de gaten of de groep nog compleet is. Het is namelijk erg druk met bezoekers. Ook veel trappen op en af. Trap kunnen lopen is dus noodzakelijk.

Ton, Monster
DIN, 18 JUN 2013
3.9
Reservatie perfect

De reservatie via de Website ging heel vlot. Ook ter plaatse was alles direct OK met de reservatie. En we konden direct binnen in het vaticaan daar waar anderen zeker 2 à 3 uur in de rij mochten staan (en het was er 35°C in de schaduw en dus waarschijnlijk 45°C in de zon). Ook de gids was heel goed en wist de mensen te animeren en dat ondanks de drukte en de hitte in het Vaticaan.

Maar je moet wel weten dat het HEEL druk is in het vatikaan. 50.000 mensen per dag. Eenmaal binnen is er geen veerschil meer. Je schuift dus 2 à 3 uur aan in een hele drukke mensenmeute. Je moet de meute volgen en dit aan maximaal 1 km per uur. Je kan niet sneller gaan dan de massa en amper uitwijken naar links of naar rechts. En als je dacht om een stoel te vinden in St-Pieters -> vergeet het maar. De grrotste kerk ter wereld heeft geen enkele stoel (OK nog wel enkele stoelen in een kapel maar daar mag je enkel naar binnen om te bidden)

Marina, Dilbeek
DON, 28 MEI 2015
3.9

Reserveer tickets

Kies de datum
Namiddagrondleiding Vaticaan Info
Namiddagrondleiding Vaticaan, RomeTickets.nl

Namiddagrondleiding Vaticaan
ONTMOETINGSPUNT:
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Info

Namiddagrondleiding Vaticaan
De tour begint elke dag om 13.00h of 15.00h.
Zorg ervoor dat u 15 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent.
Gesloten op zondag en op andere religieuze feestdagen!

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Ottaviano-station. Vanaf hier is het 5 minuten te voet!

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen