Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vatican Sistine Express

Vanaf € 61,50

Koop dit exclusieve toegangsticket voor vroege vogels voor de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea. Deze Vroege Toegang tot de Sixtijnse Kapel ervaring is perfect voor bezoekers die de Sixtijnse Kapel willen bekijken voordat het te druk wordt en krijgen toegang voordat andere reisgroepen en het grote publiek binnenkomen.

Hoogtepunten:
- Geniet van onze exclusieve vroege toegang tot de Sixtijnse Kapel
- U hoeft nergens in de wachtrij te staan
- Krijg toegang tot de Vaticaanse Musea 30 minuten voordat andere reisgroepen arriveren
- Bezoek eerst de Sixtijnse Kapel
- Verken daarna de Vaticaanse Musea

Vermijd de wachtrijen bij de Sixtijnse Kapel & Vaticaan
Een gids neemt u mee naar de Sixtijnse Kapel en geeft u een plattegrond van de Musea zodat u de weg weet als zij weggaan. Omdat dit geen begeleide rondleiding is kunt u alles op uw eigen tempo verkennen tot sluitingstijd.

Na uw rustige bezoek aan de Sixtijnse Kapel kunt u ervoor kiezen om naar de Vaticaan Musea te gaan om deze zelf te verkennen.

Onze Vroege Toegang tot de Sixtijnse Kapel groep komt vroeg in de morgen bijeen, vermijd de wachtrijen die er reeds staan bij de Vaticaan Musea en gaat naar binnen voordat de deuren officieel geopend zijn. U wordt begeleid naar de Sixtijnse Kapel waar u naar binnen mag voordat er andere mensen komen, zodat deze kamer ongelofelijk leeg is. Later op de dag is er haast geen plaats hier om te bewegen, maar tijdens de minuten voor de openingstijd, is alles rustig.

Na de Sixtijnse Kapel kunt u naar de Vaticaanse Musea wandelen om hier gratis de rest van de dag door te brengen - en vanwege deze vroege ontmoeting, gaat u een lange dag tegemoet. Uw gids zal u een plattegrond en introductie geven over de belangrijkste bezienswaardigheden van de musea zodat u het meeste uit uw tijd kunt halen.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar u e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden ook geaccepteerd.

Wat is erbij inbegrepen?
- Speciale vroege toegang
- Toegang tot de Vaticaanse Musea
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel

Is er een dresscode?
Er is een strenge dresscode voor toegang tot het Vaticaan. Knieën en schouders moeten bedekt zijn voor zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate zijn niet verantwoordelijk voor het feit dat toegang geweigerd wordt vanwege incorrect kleding.

Wat voor soort tickets zijn er beschikbaar?
Volwassene (19+)
Kind (6-18)
Peuter (0-5): Gratis

Openingstijden

Toegang voor Vroege Vogels is om 7:20 AM.

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Duur: 1 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Sixtijnse Kapel & Vaticaan: Toegang voor Vroege Vogels

Adres
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!