Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Namiddagrondleiding Vaticaan

4.2 (175)
Vanaf € 54,10

Onze Vaticaan Middag Tour is de beste manier om alles te zien wat Vaticaan Stad te bieden heeft in gezelschap van een goed geïnformeerde gids. Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de lange wachtrijen bij het Vaticaan!

Hoogtepunten:
- Geniet van een 2½-uur durende rondleiding door Vaticaan Stad
- Verken de wereldberoemde Vaticaan Musea
- Leer meer over het Vaticaan van uw gids
- Ervaar de schoonheid van de Sistine Kapel
- Bezoek zelf de St. Pieter Basiliek na afloop van de tour

Neem een rondleiding door het Vaticaan
Uw Engels sprekende gids zal alle belangrijkste hoogtepunten van de kunstcollectie van de Vaticaan Musea laten zien. Onze gidsen op onze Vaticaan tours zijn erg gewild en zij krijgen vaak complimenten van onze gasten.

U zult de Kamers van Raphael, de Belvedere Binnenplaats en natuurlijk de Sistine Kapel bezoeken en nog veel meer. Uw gids zal u rondleiden en ervoor zorgen dat u niet onnodig in de rij hoeft te staan en zijn kennis van de vele kunstschatten met u delen.

Nadat we  de Sisitine Kapel hebben verlaten, zal uw Gids u naar de St. Pieter Basiliek begeleiden waar u dan zelf door deze ongelooflijke kerk kunt ronddwalen zolang u maar wilt.

Wij bieden ook dezelfde identieke tour aan in de ochtend - Ochtendrondleiding Vaticaan Tour. Mocht u ook een rondleiding willen door de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek, probeer dan onze Vaticaanse Musea, Vatacombs en Sint Pieters Tour!

De tour is in het Engels.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van When in Rome Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de St. Pieter Basiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2½ uur.

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

Openingstijden

De tour begint elke dag om 14.15h of 14.30h. Zorg ervoor dat u 15 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent. Gesloten op zondag en op andere religieuze feestdagen!
Bestel nu

Fantastisch: 4.2 – 175 Recensies

Bestel

don, 30 mei 2024

Bestseller

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 2 uur

Wat is inclusief?

- Ticket waarmee u de rij overslaat bij de Vaticaanse musea
- Een 2-uur durende tour met gids
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel en de Sint Pietersbasiliek

Openingstijden

Routebeschrijving

Namiddagrondleiding Vaticaan

Adres
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!