Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Rome in één dag - 7 uur

4.4 (33)
Vanaf € 122,60

Rome is niet in 1 dag gebouwd, maar u kunt de meest bijzondere bezienswaardigheden wel in 1 dag kijken, als u het slim aanpakt. Met deze tour slaat u de wachtrijen over, krijgt u een gids die alles weet en u krijgt de kans om het beste van Rome te zien, inclusief het Colosseum, het Romeins Forum en het Vaticaan!

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over bij alle bezienswaardigheden
- Geniet van een uitvoerige rondleiding door Rome
- Bekijk het Colosseum en het Romeins Forum
- Bezoek het Pantheon en Piazza Navona
- Ontdek het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel

Wat kan ik verwachten?

Denkt u dat 1 dag te kort is om alle hoogtepunten van Rome te zien? Met goede gidsen én toegang zonder wachtrijen, kan dit wel! Neem geen genoegen met het zeggen van "ik ben daar geweest". Breng in plaats daarvan, een bezoek aan de hoofdstad van Italië en leer de stad goed kennen en u krijgt echte waardering voor de culture en historische geschiedenis.

De gidsen van deze tour zijn experts in kunstgeschiedenis en archeologie. Ze kennen de beproefde routes door gebieden met veel verkeer en leiden u naadloos van punt van punt. De groepen worden klein gehouden, dat betekent dat u nooit achteraan hoeft te staan of dat u uw gids niet goed verstaat.

De geschiedenis van Rome komt tot leven als u de voormalige paden bewandelt van de keizers en tirannen zoals Julius Caesar. Bij het Colosseum kom je binnen, net als hoe de gladiatoren dat vroeger deden: via de Gladiator's Gate, een zij-ingang speciaal voor bepaalde touroperators. En wat de kunst betreft, u krijgt pas die speciale connectie als u de werken uit de Renaissance persoonlijk bekijkt, in de gebouwen die zij hebben ontworpen.

De ochtendroute omvat het Colosseum, het Romeins Forum, de Zuil van Trajanus en de Pantheon. Onderweg ziet u de pleinen, piazza's en andere bezienswaardigheden die Rome tot een toonbeeld van stedelijke architectuur maakt. Vergeet niet de instructies op te volgen van Sinatra: gooi drie muntstukken in de Trevifontein!

Het middagprogramma start nadat u tijd heeft gehad voor uw eigen lunch. Hierna voegt u zich weer bij de groep en slaat u de wachtrij over bij Vaticaanstad, welke de grootste kunstcollectie ter wereld heeft. Hoewel u misschien de Sixtijnse Kapel als hoogtepunt van het Vaticaan beschouwt, Michelangelo is niet de enige superster: het Vaticaan Museum heeft werk van de grootse namen in de klassieke kunst, waaronder iemand die u misschien kent van de Teenage Mutant Ninja Turtle.

Aan het einde van de tour, bent u vrij om zelf wat rond te lopen. Sla de wachtrij over bij de Sint Pietersbasiliek en bekijk de bekende koepel van Michelangelo in deze prachtige kerk.

Het laatste wat u kunt doen? Koop een 'gelato' (ijs): dat heeft u wel verdiend na deze dag!

Hoe werkt het?

Hoe krijg ik mijn tickets?
Nadat uw boeking is voltooid, ontvang ik direct een mail met uw tickets. Print deze uit en neem mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour start bij Piazza Navona 25.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt in Vaticaanstad.

Belangrijke informatie

- Wegens veiligheidsredenen zijn grote items zoals backpacks, koffers en grote tassen niet toegestaan in het Colosseum en het Romeins Forum
- Er is een strikte dresscode in het Vaticaan. Iedereen moet de schouders en knieën bedekken
- Wegens verschillende hoogte in vloeren, wordt deze tour niet aangeraden aan mensen in een rolstoel of andere personen met een lichamelijke beperking

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (6-17)
Baby (0-5): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Tips
- Transfer van en naar uw hotel
- Eten en drinken

Bestel

don, 29 oct 2020

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live guide

Duur: 7 uur

Wat is inclusief?

- Geen wachtrijen bij alle bezienswaardigheden
- Uw gids is een kunsthistoricus
- Koptelefoons

Vertrektijden

Routebeschrijving

Rome in een dag

Adres
Piazza Navona 25, Rome 00186 Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!