Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Rome in een dag

4.4 (31)
Vanaf € 127.8

Als u Rome echt wilt kennen, boek dan een volledige dag tour en laat uw gids uw door de stad leiden. Tijdens deze tour zult u niet alleen alle bekende plaatsen zien maar u zult ook de wachtrijen vermijden bij zowel het Colosseum en de Vaticaan Musea.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 8-uur durende tour door Rome
- Vermijdt de wachtrij bij de vele belangrijke bezienswaardigheden van de stad.
- Neem een tour naar het Colosseum en Romeins Forum
-Ervaar de Pantheon, Piazza Navona en nog veel meer.
- Vermijdt de wachtrij bij de toegang tot de St. Pieter Basiliek aan het einde van de tour.

Beleef de hoogtepunten van Rome
Uw tour begint in het centrum van Rome in de voorkant van de Tourist Information Centre op de Via dei Fori Imperiali. Hier beginnen we de tour met een bezoek aan het Colosseum. Eenmaal binnen in dit wonderlijke structuur bent u in de gelegenheid om in de voetsporen van de Gladiatoren te treden.

Hierna gaan we naar het Romeins Forum waar u een glimp op kan vangen van hoe het leven was in het oude Rome tijdens het tijdperk van keizers en tirannen zoals Julius Caesar, Augustus, Claudius en Nero.

Dan gaan we naar Capitol Heuvel, beter bekend als Campidoglio. Deze Piazza was ontworpen door Michelangelo en biedt een schitterend zicht van Piazza Venezia - de plek van het Victor Emmanuele II monument en Mussolini's Palazzo. Hierna wandelen we naar de meest beroemde fontein in Rome, de Trevi fontein. Vergeet niet een muntstuk in de fontein te gooien voordat we richting de Pantheon gaan en daarna naar het pittoreske Piazza Navona.

Rond 12.45 PM nemen we een lunchpauze. Lunch is niet inbegrepen, de gids zal u me plezier de locale restaurant aanbevelen.

We ontmoeten elkaar weer om 2.45 PM bij het kantoor van onze agent dat in de buurt is van de Vaticaan Musea.

De volgende stop zijn de Vaticaan Musea. U zult de Belvedere binnenplaats zien, Kamer van de Muze, de Gallerei van Tapestries en natuurlijk de magnifieke kamers van Raphael en de schitterende Sistine Kapel. Hierna gaan we richting St. Pieters plein waar de tour eindigt. Als u de Basiliek wilt bezoeken, kan uw gids u toegang verschaffen zonder dat u in de wachtrij hoeft te staan.

De tour is in het Engels.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint op de Piazza Navona 25. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt in Vaticaan Stad.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 8 uur.

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 7 tot 17 jaar. Kinderen onder de 7 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

 

 

 

Ticket categorieën

Adult (18+)
Child (6-17)
Infant (0-5): Free

Openingstijden

De tour vertrekt 9.00

Wat is niet inbegrepen?

Tips.
Hotel pickup and drop-off.
Food and drinks.

Fantastisch: 4.4 – 31 Recensies

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 8 uur

Wat is inclusief?

Skip the line-tickets to all attractions.
Art historian tour guide.
Audio headsets.

Vertrektijden

Routebeschrijving

Rome in een dag

Adres
Piazza Navona 25, Rome 00186, Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!