Ochtendrondleiding Vaticaan

Ochtendrondleiding Vaticaan

Prijs vanaf € 56.70

Vermijdt de lange wachtrijen in Vaticaan Stad met vooraf geboekte tickets! Onze Vaticaan Ochtend Tour is de beste manier om alles te zien wat Vaticaan Stad te bieden heeft terwijl u de vele en lange wachtrijen vermijdt in gezelschap van een goed geïnformeerde gids.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 2½-uur durende rondleiding door Vaticaan Stad
- Verken de wereldberoemde Vaticaan Musea
- Leer meer over het Vaticaan van uw gids
- Ervaar de schoonheid van de Sistine Kapel
- Bezoek zelf de St. Pieter Basiliek na afloop van de tour

Rondleiding door het Vaticaan
De Vaticaan Ochtend Tour omvat alle belangrijkste hoogtepunten van de kunstcollectie van de Vaticaan Musea.

Uw Engels sprekende gids zal u rondleiden door het enorme museum en ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd in Vaticaan Stad. Onze gidsen op onze Vaticaan tours zijn erg gewild en zij krijgen vaak complimenten van onze gasten.

U zult meer te zien en te horen krijgen over de Kamers van Raphael, de Belvedere Binnenplaats en natuurlijk de Sistine Kapel.

Nadat u de Sisitine Kapel heeft verlaten, dit is de laatste stop van de tour, heeft u direct toegang tot de St. Pieter Basiliek waar u zelf rond kunt dwalen in deze magnifieke kerk zolang u maar wilt!

Wij bieden ook dezelfde identieke tour aan in de middag - Namiddagronleiding Vaticaan. Mocht u ook een rondleiding willen door de Vatacombs en de St. Pieter Basiliek, probeer dan onze Vaticaanse Musea, Vatacombs en Sint-Pieters Tour!

De tour is in het Engels.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van When in Rome Tours. Het adres staat op uw e-ticket. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de St. Pieter Basiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 2½ uur. 

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.
- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.
- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.
- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

 

Fantastisch 4.3

4.3 Recensies van 59 klantrecensies
Echt de moeite waard!

We hadden een tip gekregen om via deze website tickets te boeken voor het Vaticaan. We zijn blij dat we dit gedaan hebben. Alles prima geregeld! Vanaf het boekingskantoor loop je binnen 3 minuten naar de groepen ingang van het Vaticaan. Daar door de security check en vervolgens een uitleg over de Sistene Chapel. Daarna door het Vaticaan museum om hoogtepunten te bekijken. Helaas was er geen tijd voor de Rafael Kamers. Vervolgens de Sisten Chapel zelf bekijken (15 minuten) en daarna door de gids naar de ingang van de St.Pieter gebracht. Die ga je dan zelf bezichtigen, want die hadden we er niet bijgeboekt.

De gids was SUPER! Leuke uitleg, veel kennis, vriendelijk naar iedereen in de groep en goed te horen door het luistersysteem. We zagen de rij voor de St.Pieter en waren heel erg blij dat we tickets hadden geboekt!

Een aanrader!

Ingrid, Welling
ZON, 15 APR 2018
4.3
Rondleiding Vaticaan geweldig

Onze rondleing door de gids Luigi was echt heel goed. Hij leidde ons door de Vaticaanse musea met zeer boeiende verhalen en stond ook nog open voor alle vragen die we hadden!! Zeer bijzondere ervaring.

Ron, Bussum
ZON, 06 AUG 2017
4.3
Fantastisch

Een zeer begeesterde en vriendelijke gids!

Veerle, Antwerpen
DIN, 04 JUL 2017
4.3
Mevrouw

Ondanks de onlinereservering, een uur in een rij gewacht voor we überhaupt het gebouw binnen waren.
Het was veel te druk! De gids ratelde aan een stuk door! Dodelijk vermoeiend in het Engels! Dan zijn 3 uren lang.
Maar toch de moeite waard om te doen!

Richard p, Franeker
VRI, 16 JUN 2017
4.3
Ochtend rondleiding Vaticaan

Wij waren blij dat we online geboekt hadden voor deze rondleiding want de rij buiten was om half negen morgens enorm het was erg druk waar niemand wat aan kan doen ,de gids vertelde veel niet altijd goed te verstaan ook door de drukte. De hoogte punten goed verteld .Jammer dat het zo druk was, Gelukkig had ik het museum een aantal jaren eerder gezien ,Ook in de Sint Pieter kerk was het erg druk en kon je niet alles zien maar blijft altijd indrukwekkend en iets wat je gezien moet hebben in Rome .

H.j., Brummen
WOE, 11 JAN 2017
4.3
rondleiding vaticaan museum en sixtijnse kapel

Zeer deskundige, enthousiaste en leuke gids. Absolute aanrader!

Q
ZAT, 30 APR 2016
4.3
Vaticaan

Zeer ervaren gids, goede rondleiding!

Francis, Nieuw bergen
VRI, 29 APR 2016
4.3
SUPER GEREGELD!!

De rondleiding was super , wij hadden een mevrouw die zowel interressant als leuk kon vertellen.
Was zeker de moeite waard dit kan je nooit op eigen houtje doen dan loop je er een beetje verloren.
Ook fijn niet in de rij staan alles ging lekker vlot ondanks dat het mega druk was, ook een enorm pluspunt was dat de groep niet zo groot was ( zagen wij wel bij andere rondleidingen).
Een min puntje heeft niks met de rondleiding te maken maar het kantoor vonden wij een beetje moeilijk te vinden je moet nl. Een poort in !! Daar een vlag hangen zou wenselijk zijn maar verder SUPER!!

Jacoba, Breda
DIN, 12 APR 2016
4.3
Ochtendrondleiding met gids Chiara op 2/4

Bijzondere goede rondleiding, boeiend verteld en goed gebracht - alle aandachtspunten aangeraakt, zeer goede gids - ook onze kinderen vonden dit heel leuk en vertellen er nog over
Beste groeten van de familie Stephan , Els , Monica en Pieter aan Chiara ,

Els, Kortenberg
WOE, 06 APR 2016
4.3
Goede, duidelijke uitleg

We hebben de rondleiding gehad van Luigi. Hij vertelde heel gepassioneerd over alles wat we zagen in het museum. Hij leidde ons overal doorheen zodat we alkes goed konden zien. Zijn Engels was ook erg goed. Kortom; een leuke, leerzame rondleiding!

Reggy, Overasselt
MAA, 14 MRT 2016
4.3
Enthusiastic and detailed

Chris gave a great tour, she clearly loves what she does, pays attention to the group/individuals but above all, she wanted to tell us extremely much about the art of the V. museum.
we think that 1,5 or 2 hours would have been enough as well, or to give the audience a bit more "wandering around" time, however we do appreciate Christels wish to inform us as much as possible.

Roosmarijn
ZON, 06 MRT 2016
4.3
Hoogtepunten

Een rondleiding in het Vaticaan museum heeft ons de hoogtepunten laten zien en het was meer dan genoeg om te bevatten op één dag.

Jan, 3052xj rotterdam
DIN, 01 MRT 2016
4.3
Maartje

Prima rondleiding! Veel gezien in een betrekkelijk korte tijd. Je raakt na 2,5 uur wel enigszins verzadigd van alle informatie. Maar het was allemaal uitstekend geregeld.

Maartje, Doetinchem
DIN, 16 FEB 2016
4.3
Vaticaan

Wij hebben een fantastische rondleiding gehad met een fantastische gids (Chaira). Ze wist heel veel, kende bíjna al onze namen en nam heel erg de tijd. Echt een aanrader.

Erik, Heerhugowaard
DIN, 17 NOV 2015
4.3
Indrukwekkend

Indrukwekkende ervaring en zeker aan te raden! Tickets konden vlakbij worden opgehaald, de gids was enthousiast en sprak goed Engels. De tour duurde echter 1,5 uur ipv de 2,5 uur die in de beschrijving staat. Daarnaast krijg je alle tijd om nog zelf de Sint-Pieter te bezoeken

Robert, Leerdam
ZON, 06 SEP 2015
4.3
Zeer goede rondleiding! De moeite waard!

De rondleiding "Ochtend Vaticaan" is zeker een aanrader. Niet alleen vermijd je hiermee het urenlange aanschuiven voor het Vaticaans museum & de St Pietersbasiliek, ook de engelstalige gids weet je gedurende de hele rondleiding geboeid te laten luisteren.
De uitleg die je krijgt is interessant zonder langdradig te worden met het vernoemen van de volledige historische feiten van namen en data.
Top !

Carl, Edegem
VRI, 21 AUG 2015
4.3
Het Vaticaan met Sabrina. Geweldig!

Dankzij Sabrina hebben wij, ondanks de drukte en warmte, een geweldige ochtend gehad in het Vaticaan. Zij sprak goed engels en hield rekening met de omstandigheden van de rondleiding door uitleg te geven op schaduwplekken en de mensen van tevoren aan de sporen voldoende water mee te nemen. Op zeer enthousiaste wijze vlochten ze historie en leuke anekdotes tot een heel leerzaam verhaal dat ook onze kinderen van 13 en 16 jaar wist te boeien. De rondleiding met Sabrina ( When in Rome) is voor ons allen een van de hoogtepunten van ons bezoek aan Rome geweest en was een perfecte manier om onze teenagers toch een hoop historie bij te brengen.

Mariette, Wergea
DIN, 04 AUG 2015
4.3
Ochtendrondleiding Vaticaan Juli 2015

De reservering was makkelijk en snel te maken en ook zeker aan te raden als je het Vaticaan wilt bezoek incl. een rondleiding. Anders sta je 2 tot 3 uur in de rij buiten. Nu werden we snel en vakkundig via het museum naar binnen geloodst en voorzien van koptelefoon, zodat we onze gids konden verstaan. De gids was vakkundig, vertelde veel en had humor. Zonder deze rondleiding zou ik niet geweten hebben waar ik naar had staan kijken. Ook de duur is voldoende en na afloop kon je zelf je gang gaan. Een echte aanrader!

Patricia, Beverwijk
WOE, 15 JUL 2015
4.3
goede gids

goede en uitgebreide uitleg gehad van de gids, zeer de moeite waard

Vanessa, Rotterdam
DIN, 07 JUL 2015
4.3
Guide

De guide, een interessante Columbiaanse dame, wist op boeiende wijze ( met een flinke dosis humor) de groep te boeien. Dankzij de goed werkende Tour guide apparatuur was de informatie goed te volgen.
In het kantoor van het ontmoetingspunt werd snel en duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was. Prima.
Als groep zijnde werd de grote line vermeden en zijn we redelijk comfortabel door het museum gegaan.
We zijn zeer tevreden over de totale organisatie.

Jh, Egmond aan den hoef
ZON, 05 JUL 2015
4.3
Prima Ochtendrondleiding

Het was een fijne, interessante rondleiding! De gids vertelde met zoveel passie, dat wij, ondaks de enorme drukte, bleven luisteren naar de zeer boeiende verhalen. En dan die enorme wachtrij die wij hebben ontlopen. Dat was gewldig, want die rij was enorm lang! Onze gids verdient alle lof.

Margaretha, Duiven
DIN, 30 JUN 2015
4.3
Vaticaanmusea

Geweldige rondleiding, zeer goed georganiseerd, startplek gemakkelijk te vinden en heel rustig, enthousiaste en deskundige gids, kleine groep ( 8 personen), nauwelijks wachten, gelegenheid om aanvullend op het verhaal vd gids vragen te stellen.
Aan het eind op eigen gelegenheid naar St Pieter, maar wel vooraf uitleg door de gids.
Kortom: een aanrader!

Heidi, Nijmegen
ZON, 21 JUN 2015
4.3
indrukwekkend Vaticaan

leerrijke rondleiding door het Vaticaan gekregen van gids Luigi. Een levende encyclopedie die gelukkig goed te volgen was door persoonlijke hoorapparaatjes. Voor extra € 10 ter plaatse betaalbaar kan je ook in de catacomben van Sint Pietersbasiliek. Een aanrader om dit via Rometickets.nl te doen

Manja, Hemiksem
ZON, 14 JUN 2015
4.3
Fantastische tour

Absoluut de moeit waard! Alles goed geregeld!!

Diana, Rotterdam
DON, 14 MEI 2015
4.3
Wonderful guide, a perfect visit

We had Christina as a guide and she's absolutely marvellous! She guided us smoothly to the best spots in the museum and the Sistine Chapel. Her stories about the history of the museum, about Raphael and Michelangelo and the works of art were compelling and highly interesting. She has a great sense of humour and we had a lot of fun with her. Thanks Christina, thanks When in Rome tours, we'd do it again any other day of the week!

Nicoline, Voorhout
DON, 14 MEI 2015
4.3
Fantastische gids loodste ons door het drukke Vaticaan.

Wat waren we blij dat we van te voren deze excursie geboekt hadden, want het was vreselijk druk met overal lange rijen.
Onze gids Maggie was fantastisch en wist de groep goed door de drukte heen te loodsen. Haar uitleg was altijd helder en persoonlijk getint. Helaas had ze die dag wat last van haar stem, waardoor we oortjes moesten gebruiken. Door de enorme drukte en de niet altijd goede ontvangst ging er wel eens wat informatie verloren.
Al met al toch een overweldigende ervaring met name dankzij Maggie!

Paul, Utrecht
ZON, 10 MEI 2015
4.3
Ochtendrondleiding Vaticaan

Alleen al voor de wachtrij bij Vaticaanstad is het een aanbeveling om een rondleiding via Rometickets te boeken. Onze gids was heel relaxed en heeft alles zeer goed uitgelegd. Goed georganiseerd!

Annemiek, Geleen
DON, 30 APR 2015
4.3
Zeer goede rondleiding door Chiara

Goed verstaanbaar, duidelijke uitleg, leuke humor. Ondanks dat we al ruim over de tijd waren ging ze gewoon door met de rondleiding en nam ze alle tijd om de high-lights goed uit te leggen.
Het feit dat je via zo'n rondleiding de enorm lange wachtrijen kunt voorkomen is op zich al de moeite waard. Echter zo'n super gids heeft heel veel meerwaarde. De prijs dubbel en dik waard. Een aanrader!

Patrick, Puth
ZAT, 25 APR 2015
4.3
rondleiding Vaticaan

Een rondleiding die voldeed aan de verwachtingen. Een kundige, Engels sprekende gids. Alleen heel erg jammer dat het zo enorm druk was. Daardoor toch beperkt tijd om te kunnen genieten van al het moois in het museum. Ook de Sixtijnse kapel was indrukwekkend. Ook daar erg druk, met niet al te vriendelijk acterende suppoosten.
Kortom - een aanrader van de eerste orde!

Jouke, Apeldoorn
DIN, 21 APR 2015
4.3
Luigi

Dankzij onze gids Luigi en de prachtige omgeving van het Vaticaan, is het een onvergetelijke Tour geworden. De begeleiding door Luigi was erg goed en zo grappig. Uniek! Veel dank.

Merith, Abcoude
DIN, 14 APR 2015
4.3
Een bevlogen gids

Luigi is een kundig en bevlogen gids die ons een prima rondleiding heeft gegeven

Jan, Bathmen
DIN, 31 MRT 2015
4.3
Jan en Joke

Alles perfectt geregeld. Luigi was een goede zeer bevlogen gids. Fijn dat we zo konden doorlopen want er stond echt een enorme rij. Indrukwekkende ervaring.

Jan, Bathmen
ZON, 29 MRT 2015
4.3
Wat een mooie ervaring!

Onder de bezielende leiding van onze gids Luigi hebben wij een ochtendrondleiding gehad in het Vaticaan. Luigi weet met veel passie rondleiding te geven en zijn kennis op enthousiaste wijze over te brengen. Het was een lust om naar zijn verhaal te luisteren. Ook wil ik mijn positieve waardering uitspreken aan het adres van RomeTickets.nl. Het gehele proces omtrent de boeking van deze rondleiding is prima verlopen. Chapeau!

Hans, Kampen
DON, 26 FEB 2015
4.3
Vaticaan

Het accent van de gids was grappig maar ze vertelde met plezier en heel veel aandacht voor alle kunst. Het was erg goed geregeld en de rondleiding was goed georganiseerd.

Y, Nunspeet
ZAT, 14 FEB 2015
4.3
Ochtendrondleiding Vaticaan

We werden ontvangen door een van Amerika afkomstige dame, ze gaf een duidelijke uitleg over de geschiedenis en de schilderwerken in het Vaticaan museum. We zijn erg tevreden over de rondleiding en de organisatie .

Mariska, Lichtenvoorde
MAA, 02 FEB 2015
4.3
vaticaantour

mooie tour met zeer veel informatie en een prima gids

Frans, Den helder
DON, 20 NOV 2014
4.3
Vaticaan museum met gids Luigi is geweldig

Rondleiding in het engels met italiaanse gids Luigi in een woord geweldig, de kennis van de man is zeer groot en de manier van vertellen en uitleggen is zeer goed maakt van de rond leiding een beleving en brengt een verdieping aan die je zelf niet komt zonder begeleiding.
Geweldig

Janneke, Gorinchem
MAA, 27 OCT 2014
4.3
Fam. Jongenotter

De tour was schitterend en luigi was een geweldige gids

Willem, Barendrecht
ZAT, 25 OCT 2014
4.3
Geweldig

We hadden een geweldige gids, die Sabrina heette. Ze wist veel te vertellen en was erg aardig. We gingen met een groepje van 11 naar het Vaticaanse museum en de Sixtijnse kapel. Sabrina liet ons de hoogtepunten zien en ondanks de drukte was het een hele positieve ervaring.

Anthony, Veldhoven
DIN, 21 OCT 2014
4.3
Geweldige ervaring met gids Aurora

Prachtige ervaring! Wat is het Vaticaan bijzonder mooi. Wij mochten met onze Gids Aurora mee het Vaticaan in. Zelfs de regen kon de pret niet drukken. Een groot kunstwerk en een prima gezellige gids. Thanx Aurora. Ankie en Jo (NL)

Johan, Tilburg
DON, 24 JUL 2014
4.3
Fantastische rondleiding met veel relevante informatie

Het enthousiasme en deskundigheid van gids Sabrina maakte het bezoek aan het Vaticaan een onvergetelijke ervaring.

Johan, Rijswijk
DIN, 15 JUL 2014
4.3
Prachtige rondleiding

Super mooie rondleiding, maar het blijft jammer dat het niet wat langer is of dat je wat langer bij bepaalde delen van de route kan blijven stilstaan. Maar dat heb je nou eenmaal met een tour. Luigi, de persoon die de rondleiding gaf, sprak verstaanbaar Engels met grappige stopwoordjes ("there", "there") en was zeer gepassioneerd over alles wat er te zien was. Goed opgeleid en razend enthousiast. Aanbeveling!

Mark, Otterlo
MAA, 30 JUN 2014
4.3
wat een prachtige bouwerken

Zeer kundige gids!
Prachtig om eens gezien te hebben.

Olaf, Maarssen
MAA, 16 JUN 2014
4.3
Vriendelijke gids Sabrina. Deed erg haar best.

Echter geluidskwaliteit van de radiozender was slecht. Hierdoor ook het engels met italiaans accent minder goed te volgen

Wim, Grijpskerk
WOE, 04 JUN 2014
4.3
Het verhaal was gewoon spannend

We hebben genoten van de duidelijke en boeiende verhalen. Echt een aanrader!

Bart, Borne
VRI, 09 MEI 2014
4.3
Zeer mooie rondleiding

We hebben zeer genoten van deze rondleiding. We hadden een zeer gedreven gids Kiara die ons een fantastische rondleiding gegeven heeft. We hadden voor twee uur geboekt maar het zijn er uiteindelijk bijna drie geworden. Een gids is zeer aan te raden, er is zoveel te zien dat je zonder gids de belangrijkste zaken over het hoofd ziet. Goede organisatie en het scheelt uren wachten. Ga op tijd weg want het bureau ligt iets achter het Vaticaan.

Jpf, Zeewolde
DON, 08 MEI 2014
4.3
Super interessante rondleiding door Daniela Senise

De rondleiding gegeven door Daniela was super interessant, leerzaam en met humor gebracht. Of zoals mijn puberdochter van 15 zei: "Had ik maar zulke docenten als Daniela dan zou alles op school veel leuker zijn.....wat heb ik hier veel geleerd in korte tijd". Wat mij betreft een enorm compliment als je 3 uur lang de aandacht van een puber weet vast te houden !

Jack, Ridderkerk
ZON, 04 MEI 2014
4.3
Beleef je eigen conclaaf in de sixtijnse kapel.

We werden kordaat en gastvrij onthaald door Danielle die ons voorzag van werkende audio-apparatuur. ze gaf adequate uitleg bij een aantal topstukken uit de omringende kunstschatten. Daarbij gaf ze keuzes over het vermijden van een volgende rij voor de St. Pieter-entree: Blijf op woensdagochtend na de rondleiding in de sixtijnse kapel, om 13.00 kan je vandaar direct door naar de St. Pieter.Dat wordt dan wel 13.20 uur maar zo is het leven. Daarmee vermeden we dus twee rijen op één dag: die voor het museum en die voor de St.Pieter.
De uitleg van Danielle over de totstandkoming van Michelangelo's en Rafael's werken was onderhoudend en ter zake. Zeer de moeite waard!

E.f., Amsterdam
ZAT, 03 MEI 2014
4.3
Fresco's en marmer...

Onder deskundige leiding van Christina 2,5 uur de pracht en praal van het Vaticaan gezien. Het audio-systeem zorgde ervoor dat je haar constant kon horen en zij loodste ons behendig door de enorme massa mensen.

Els, Veenendaal
DON, 27 MRT 2014
4.3
Een ochtend terug in de tijd

Onder leiding van een zeer enthousiaste en gedreven gids hebben wij een mooie rondleiding gekregen in het Vaticaan. Christina onze gids was zeer kundig en heeft ons veel belangrijke hotspots laten zien.

Monique, Vinkeveen
MAA, 03 MRT 2014
4.3
prima toelichting

Een erg indrukwekkende ervaring. Gids Christina deed het erg goed, Zeer vakkundig en met een hoop energie en enthousiasme.

Yvonne, Almere
DON, 27 FEB 2014
4.3
Enthousiaste gids bij rondleiding Vaticaan

Danielle van ''When in Rome Tours'', een zeer ervaren en enthousiaste gids, heeft onze groep attent gemaakt op achtergronden van kunst, cultuur en religie, de groep in alle drukte goed bijeen weten te houden en binnen de tijd die we hadden vanwege een tijdelijke sluiting van de St. Pieter op de bewuste dag, alles toch kunnen laten zien.

B.c.s., Culemborg
DIN, 26 NOV 2013
4.3
Aanrader!

Wanneer u van plan bent om een bezoek aan Vaticaanstad te brengen dan kan ik deze tour van harte aanbevelen. Er is zoveel te zien dat je zonder gids waarschijnlijk ondersneeuwt. Erg leuke ochtend gehad mede door het enthousiasme en de kennis van onze gids Chiara.

Gijs, Groningen
VRI, 08 NOV 2013
4.3
Vaticaan rondleiding

Wij hebben op maandag 4 november een rondleiding gehad bij het Vaticaan. We moesten ons melden in het kantoor van Rome tickets en werden ontvangen door een zeer enthousiaste gids. Met een groep van ongeveer 16 personen zijn we langs alle rijen wachtende mensen binnengeleid in het Vaticaan. Veel informatie gekregen van onze gids en zelfs op afstand de paus gezien. Het was zeker de moeite waard. We zijn in het verleden ook een keer in het Vaticaan geweest, maar met de uitleg van een gids bekijk je het Vaticaan geheel anders. Een echte aanrader!!!

J., Bemmel
DON, 07 NOV 2013
4.3
de beste gids we ever had

Het was te kort, maar echt wel super. Mijn echtgenote was de dag ervoor haar geldbeugel gestolen, en wij moesten iets vroeger vertrekken. De gids wist dit op voorhand, en hij was een meester in de uitleg : zo dynamisch, spraakzaam, op de hoogte van zoveel moois.... elk detail konden we vragen en op alles wist hij onmiddellijk te antwoorden.

Dit was echt een super afsluiter van een Rome reis, die we niet zouden willen missen. Wij gaan zeker nog terug met meer tijd en aub bezorg ons de naam van die gids, want ik wil die man nog ontmoeten om meer van Rome te leren kennen.

Philip, Koksijde
ZON, 27 OCT 2013
4.3
When in Rome

Wij (gezin van drie) kozen voor de ochtendrondleiding en dat bleek zeer gunstig te zijn want pas op de dag zelf werd aangekondigd dat de Sint Pieter van half 1 tot 3 gesloten zou zijn voor het publiek. Onze gids Maggy was fantastisch. De groep was klein (15 personen) en daardoor konden we alles goed zien en werden we vlot langs en door de enorme mensenmassa geloodst.

Elisabeth, Dinteloord
ZON, 27 OCT 2013
4.3
Prettige gids

Goede tip gekregen om tevoren tickets te bestellen om de wachtrij te ontlopen. Sabrina was een prettige gids, leuk om informatie tijdens de tour te krijgen en binnen bepaalde tijd toch de highlights te zien.
Het is wel ontzettend druk in het Vaticaan...

Lianne, Nieuw-vennep
DON, 24 OCT 2013
4.3
Maandag 7 oktober 2013

Wij zijn met 6 meiden 3 dagen naar Rome geweest. Een fantastische stad waar onwijs veel te zien is. 's Maandags had ik tickets geregeld via RomeTickets voor een ochtendrondeleiding door het Vaticaan. We hadden een hele enthousiaste gids. Deze dame vertelde 2,5 uur lang aan een stuk door over alles wat we zagen. We hadden allemaal een oortje in (deze kwam keurig nieuw uit de verpakking), dus hoefden we niet vlakbij haar te staan om toch heel goed te horen wat ze precies vertelde.

Marella, Bergambacht
DON, 17 OCT 2013
4.3
Rondleiding Vaticaan

We hebben via www.rometickets.nl onze tickets geboekt voor een ochtend Vaticaan. Dit was super geregeld.
Het verzamelpunt van deze organisatie was ca. op 2 minuten loopafstand van het Vaticaan. En bij het Vaticaan werd alles goed uitgelegd en kregen we oortjes om de gids te kunnen volgen. We konden meteen naar binnen omdat er geen andere groepen voor ons waren. Onze gids , Ciara, was geweldig. Leuk, spontaan, levendig, wist heel veel en sprak zeer goed engels. Waardoor het ontzettend leuk was om naar haar te luisteren en alles te volgen. Voordat we het Vaticaan ingingen legde ze alles heel goed uit , ook middels boeken die ze had meegenomen. Kortom , zeker een aanrader!!

Monica, Vught
ZAT, 06 JUL 2013
4.3

Reserveer tickets

Kies de datum
Ochtendrondleiding Vaticaan Info
Ochtendrondleiding Vaticaan, RomeTickets.nl

Ochtendrondleiding Vaticaan
(Plattegrond, kijk onder "directions")
When In Rome Tours
Via Sebastiano Veniero 21
000192 Roma, Italy

Info

Ochtendrondleiding Vaticaan
Bekijk de kalender voor beschikbare data en tijden.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Ottaviano-station. Vanaf hier is het 5 minuten te voet!

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen