Pauselijk Publiek

Pauselijk Publiek

Prijs vanaf € 35.10

Ervaar de enige begeleide dienst van het pauselijke publiek! Duizenden pelgrims van over de hele wereld komen iedere woensdag samen om de paus te zien en nu heeft u ook deze kans!

Hoogtepunten:
- Ervaar het pauselijke publiek in gezelschap van een gids
- Zorg ervoor dat u uw gids kunt verstaan met behulp van een koptelefoon
- Geniet van het meest ontspannend mogelijke bezoek
- Laat uw gids u leiden door de massa
- Kom vroeg zodat u goede zitplaatsen heeft
- Geniet van een kleine groep (max. 20)

Ervaar het pauselijke publiek
Voor uw ervaring met het pauselijke publiek verstrekken wij koptelefoons, een bekwame en informatieve gids en een uitgebreide uitleg van wat u gaat beleven tijdens het pauselijke publiek.

Uw gids zal uw uitnodiging aanvragen, deze ophalen en naar u toe brengen. Uw gids kan u tijdig binnenlaten zodat u een goede kans hebt om een goede zitplaats te vinden en hij zal bij u blijven totdat de paus begint met zijn speech.

U wordt voorzien van koptelefoons en geleid naar de locatie waar het pauselijke publiek plaatsvindt; dan wel op het St. Pieters Plein of de Sala van Paul VI. Eenmaal binnen zal uw gids u vertellen over het ontstaan van het pausdom van de eerste Christenen tijdens de era van Constantijn tot aan het huidige wonder van Vaticaan Stad. Uw informatieve gids zal u een uitgebreide verklaring geven van de gebeurtenissen tijdens het pauselijk publiek en u voorbereiden voor uw samenkomst met Paus Francis.

Ervaar het ontzag en het wonder dat plaatsvindt tijdens het pauselijk publiek wanneer kardinalen preken in verschillende talen en contact maken met pelgrims en bezoekers van over de gehele wereld.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Piazza Pio XII, tegenover de St. Pieter Basiliek aan de linkerkant op de hoek bij het nieuwskraampje. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt op het St. Pieters Plein.

Hoe lang duren de tour?
De tour duurt 4 uur en 15 minuten.

Is er een dresscode?
Ja bij toegang tot een religieuze plaats behoort een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijke worden gehouden als u niet naar binnen mag vanwege incorrecte kleding.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kaartjes beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in het gezelschap van een betalende volwassene.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Pauselijk Publiek Info

Pauselijk Publiek
Ontmoet uw gids bij Piazza Pio XII tegenover de St. Pieter Basiliek aan de linkerkant, op de hoek naast het nieuwskraampje.

Info

Pauselijk Publiek
De tour vertrek op woensdag om 7:45 AM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohalte is Ottaviano - Musei Vaticani (rode lijn)

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen