Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Romeinse crypten, catacomben en duister hart

 
Vanaf € 96,40

Verken het duistere verleden van Rome tijdens deze griezelige tour door Romeinse crypten en catacomben! Bezoek een oud deel van de stad en begraafplaatsen gelegen onder de moderne drukke straten. 

Hoogtepunten:
- Ontdek het duistere verleden van Rome
- Verken de Romeinse catacomben
- Bezoek de Basiliek San Clemente, welke weinig mensen zien
- Ervaar de Capuchin Crypt - De Botten Tempel
- Geniet van een kleine groep (max. 20)

Het duistere verleden van Rome
Deze tour neem u mee naar het vreemde verleden van Rome, naar de kern van de oude stad. U bezoekt drie onvergetelijke plaatsen die een ding gemeen hebben - dit zijn de meest ongewone en vreemde plaatsen van de Eeuwige Stad.

We beginnen met een bezoek aan de oude Romeinse catacomben. Deze gaan terug in de tijd tot aan de tweede eeuw AD, dit uitgebreide netwerk van tunnels onder de stad was eens de begraafplaats en schuilplaats van de eerste Christenen in Rome. Opgericht in de dagen toen Nero beroemd was voor het martelen van Christenen, de tunnels werden een schuilplaats evenals een plaats voor het bergraven en feesten.

De volgende stop is de Basiliek San Clemente, een andere plaats die niet veel mensen bezoeken. Hier kunt u de route van een priester volgen die dacht dat hij water hoorde stromen binnenin de kerk en toen getuige was van de ongelofelijk lagen van de geschiedenis.

U krijgt ook een tour door de Capuchin Crypt - ook wel bekend als Botten Tempel. Ben getuige van een echte schedel en botten, kandelaars van wervels en complete skeletten in hun gewaden.

Geniet van wat vrije tijd om te dineren in een plaatselijk restaurant of maak een wandeling door het historische centrum van Rome.

Als de nacht valt over Rome ontstaat er een andere stad - een stad met legendes en mysterie, met duizenden jaren geschiedenis achter iedere steen. Samen met uw gids gaat u over de Tiber en wandelt u over pleinen terwijl u luistert naar onbekende verhalen over moorden en oplichterijen.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Piazza Barberini bij de grote Triton Fontein. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt weer bij Piazza Barberini.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 7 uur in januari tot begin maart en ongeveer 8 uur in maart tot november.

Is er een dresscode?
Ja bij toegang tot een religieuze plaats behoort een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijke worden gehouden als u niet naar binnen mag vanwege incorrecte kleding.

Moet er gewandeld worden tijdens de tour?
Tijdens deze tour moet er behoorlijk wat gewandeld worden, heuvels en trappen dus comfortabele schoenen worden aangeraden.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kaartjes beschikbaar voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis mits in het gezelschap van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Let wel Rome is een van de meeste bezochte steden in de wereld, daarom zijn sommige plaatsen zeer druk in het hoog seizoen. Door zorgvuldig te plannen proberen wij de drukte te vermijden maar sommige locaties kunnen zeer druk zijn tijdens normale uren.

Ticket categorieën

Adult 15+
Child 2-14
Infant 0-1 (free)

Openingstijden

De tour vertrekt dagelijks, behalve op maandag, om 2:30 PM.

Bestel

zon, 23 jun 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Live gids

Duur: 7 uur 30 minuten

Vertrektijden

Routebeschrijving

Romeinse crypten, catacomben en duister hart

Adres
Piazza Barberini 00187 Roma Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!