Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Rome

Welkom bij Rometickets.nl, de site voor tickets en sightseeing in Rome. Boek gemakkelijk en snel tickets voor de Vaticaan en St. Pieters Basiliek. Zie het Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome. Geniet van een Segway tour of rijd mee met een bustour naar Pompeii of Florence. Zie ons grote aanbod van activiteiten in en rondom Rome.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Rome in een dag: Colosseum, Romeinse Forum & Palatijn Heuvel

4.5 (2)
Vanaf € 100,30

Is uw verblijf in Rome slechts van korte duur? Deze wandeling met gids omvat alle bezienswaardigheden die u niet mag missen, waaronder het Colosseum, Pantheon, Trevifontein en nog veel meer!

Hoogtepunten

- Bekijk de meest populaire bezienswaardigheden van Rome

- Bespaar geld als u dit arrangement boekt in vergelijking met aparte boekingen

- Geniet van een kleine groep - niet meer dan 25 personen

- Krijg gelato in de zomer/1 hete chocolademelk of cappuccino in de winter

Wat kan ik verwachten?

Verken het Beste van Rome in een Dag

Ontdek al de hoogtepunten van het historische centrum van Rome en bekijk de meest beroemde bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad evenals enkele minder bekende schatten.

Uw rondleiding begint bij het Colosseum, waar u de lange wachtrijen vermijdt om toegang te krijgen tot deze magnifieke structuur. Hier zal uw ervaren, Engelssprekende gids u de verhalen vertellen en belangrijke details aanwijzen.

Daarna gaat u naar het Romeinse Forum, ooit het politieke en sociale centrum van het Oude Rome. Marcheer over dezelfde verharde weg die ooit betreden werd door de zegevierende Romeinse legers en verken de eenvoudig waarneembare overblijfselen van de oevers, tempels en huizen. Beklim de Palatijn Heuvel om de plaats te bekijken waar Remus en Romulus, de legendarische stichters van Rome, zijn opgevoed door hun wolvenmoeder en bewonder de uitzichten die zich uitstrekken tot aan de Sint Pietersbasiliek.

Vervolgens kunt u genieten van een welverdiende lunchpauze in het historische centrum van de stad. Lunch is niet inbegrepen in de prijs van uw rondleiding, maar uw gids zal u graag een locatie aanbevelen. Geniet van de sfeer voordat u de metro neemt naar het volgende deel van uw trip, een avontuur door het beste van het moderne Rome.

Tijdens het tweede deel van uw dag maken we een wandeling door de pittoreske straatjes en pleinen van de stad om de meest bekende bezienswaardigheden te bekijken - van de Spaanse Trappen tot de Trevifontein, het Pantheon en het schitterende Piazza Navona met zijn ongelofelijke Bernini-fontein. Uw gids zal de bezienswaardigheden weer tot leven brengen met verhalen en mythen die Rome behoorlijk anders maken dan elke andere stad.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden geaccepteerd.

Waar begint de rondleiding?

De rondleiding begint bij Largo Gaetana Agnesi, boven de 2e verdieping van de metro lijn B (blauwe lijn) halte 'Colosseo'. Uw gidscoördinator zal hier op u wachten en draagt een blauw City Wonders poloshirt of jas zodat u deze makkelijk kunt herkennen.

Waar eindigt de tour?

Het eerste deel van de rondleiding eindigt bij Palatijn heuvel en het tweede deel van de rondleiding eindigt bij Piazza Navona.  

Hoe lang duurt de rondleiding?

De rondleiding duurt 8 uur.

Is er een dresscode?

Ja er is een strikte dresscode om toegang te krijgen tot religieuze locaties. Knieën en schouders moeten bedekt zijn voor zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor weigering van toegang vanwege incorrecte kleding.

Belangrijke informatie

- Tijdens deze rondleiding; sommige locaties of delen van de locatie kunnen op het laatste moment gesloten zijn. Als dit het geval is dan bieden wij onze klanten graag een uitgebreide rondleiding aan zodat deze overeenkomt met de geadverteerde lengte van de rondleiding.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)

Kind (4-14)

Peuter (0-3): Gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Lunch

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live guide

Duur: 8 uur

Wat is inclusief?

- Rondleiding zoals omschreven

- Toegang tot het Colosseum zonder in de wachtrij te hoeven staan

- Toegang tot het Romeinse Forum/Via Sacra zonder in de wachtrij te hoeven staan

- Toegang tot Palatijn Heuvel zonder in de wachtrij te hoeven staan

- Toegang tot Pantheon zonder in de wachtrij te hoeven staan

- Audio koptelefoon zodat u uw gids altijd kunt verstaan

- 1 gelato in de zomer/1 hete chocolademelk of cappuccino in de winter.

Vertrektijden

Routebeschrijving

Rome in a Day: Colosseum, Roman Forum & Palatine Hill

Adres
Largo Gaetana Agnesi 00184 Roma RM Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!