Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Avondrondleiding door Rome: rondleiding met gids, wijn & hapjes

5.0 (1)
Vanaf € 56,30

Ga met ons mee voor een leuke avondrondleiding in Rome! Bekijk de vele beroemde bezienswaardigheden van de stad, zoals de Trevifontein, Spaanse Trappen, Pantheon en Piazza Navona. De rondleiding is inclusief een typisch Italiaanse Aperitivo; een glas wijn met een selectie hapjes.

Hoogtepunten

- Bewonder de meest belangrijke bezienswaardigheden van Rome

- Bekijk de Trevifontein, Spaanse Trappen, Pantheon, & Piazza Navona

- Laat uw Engelssprekende gids u rondleiden door de stad

- Luister naar de verhalen over het verleden en heden van Rome

- Proef een Aperitivo (wijn en hapjes)

- Geniet van een kleine groep van maximaal 15 personen

Wat kan ik verwachten?

Beleef Rome zoals de Italianen dit doen

Vraag een willekeurige plaatselijke inwoner naar de beste manier om een dag in Rome door te brengen en zij zullen waarschijnlijk "il dolce far niente" aanbevelen, wat niets doen betekent. De beste manier om Rome te beleven, is het doorbrengen van ontspannen avond al slenterend door de straten en geniet van de verborgen schatten en levendige piazzas in het historische centrum van de stad - bezienswaardigheden zoals de Spaanse Trappen, Trevifontein, Pantheon, en Piazza Navona.

U heeft ook de mogelijkheid om te genieten van een typisch Italiaanse Aperitivo (een traditioneel Italiaans drankje voor het eten om uw eetlust op te wekken). Geniet van een lekker glas wijn (of iets anders, als u dat wilt) en een selectie hapjes in een van de meest charmante locaties van Rome.  

Uw rondleiding met gids begint bij de Spaanse Trappen, een van de meest schilderachtige plekjes in Rome. Van daaruit gaat u via de geplaveide straten van de stad naar de prachtige Trevifontein. Luister als uw gids de vreemde geschiedenis vertelt van dit beroemde monument, waaronder de reden waarom er één plek is waar de hele structuur verduisterd is.  

Tijdens de wandeling wijst uw gids alle belangrijke sites aan die u waarschijnlijk zou missen als u alleen was. He vertelt verhalen over de meest interessante figuren uit de Romeinse geschiedenis - van Bernini tot Michelangelo, Galileo, en Raphael – die de Eeuwige Stad tot leven brengen op het meest betoverende moment. 's Avonds kunt u zich veel makkelijker door de straten begeven wanneer de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad rustiger zijn en de pleinen en restaurants levendiger zijn.

Hoe werkt het?

Kort na het voltooien van uw boeking, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden geaccepteerd. 

Waar begint de rondleiding?

De rondleiding begint bij de ingang van het Piazza di Spagna metrostation onder de palmbomen in de piazza naast het rode 'M" bord. Uw coördinator van City Wonders draagt een blauw City Wonders poloshirt of jas zodat u deze makkelijk kunt herkennen.  Waar eindigt de rondleiding?De rondleiding eindigt bij Piazza Navona.  

Hoe lang duurt de rondleiding?

De rondleiding duurt 2,5 uur.

Ticket categorieën

Volwassene (15+)

Kind (4-14)

Peuter (0-3): Gratis

Bestel

din, 5 dec 2023

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 2 uur 30 minuten

Wat is inclusief?

- Rondleiding zoals omschreven

- Ervaren, Engelssprekende gids

- Kleine groep van 15 personen of minder

- Aperitivo (1 glas wijn/drankje en een paar typisch Italiaanse hapjes) 

Vertrektijden

Routebeschrijving

Avondrondleiding door Rome: rondleiding met gids, wijn & hapjes

Adres
Piazza di Spagna metro 00187 Rome Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!