Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

St-Pietersbasiliek, Koepel-klim & Catacomben

4.5 (2)
Vanaf € 50,30

Als we zeggen dat de koepel van de Sint-Pietersbasiliek dé plek is voor het allerbeste uitzicht op Rome, overdrijven we niet: zoals in de Romeinse wet staat, geen gebouw mag hoger zijn dan de koepel. Met deze tour klimt u naar de top van de koepel en daarna weer naar beneden om de basiliek te ontdekken.

Hoogtepunten

- Bekijk Rome vanaf het beste uitzichtpunt van de stad
- Ga mee met een rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek, begeleid door een kunsthistoricus
- Geniet van de zeldzame gelegenheid om pauselijke crypten te bezoeken

Wat kan ik verwachten?

Maak u klaar om enkele van de hoogtepunten van de Romeinse cultuur te zien, en om Rome vanaf zijn hoogste punt te bekijken! Niet alleen geeft deze tour u een spoedcursus in geschiedenis en kunst, het laat u ook Rome zien vanaf de koepel van de Sint-Pietersbasiliek, het beste uitkijkpunt dat er is!

U ontmoet uw gids (een expert in kunstgeschiedenis) op het Sint-Pietersplein. Hij of zij leidt u naar de beroemde koepel, ontworpen door Michelangelo. Er zijn 551 treden naar de top van de koepel, maar de groep neem gedeeltelijk de lift en beklimt vervolgens, op rustig tempo met veel pauzes, de resterende trappen. Het adembenemende uitzicht vanaf de top is een unieke kans die u niet mag missen. Vergeet uw camera niet!

Als u klaar bent om weer naar beneden af te dalen, gaat u naar de Sint-Pietersbasiliek waar uw gds u zal informeren over de ongeëvenaarde kunst en intrigerende geschiedenis. U bezoekt ook de zelden geopende pauselijke crypten en de catacomben.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra u boeking is voltooid. Print deze uit en neem mee naar de tour.

Waar is de ontmoetingsplek?
Op het Sint-Pietersplein.

Belangrijke informatie

Bezoeken aan de Sint-Pietersbasiliek mogen niet op woensdagen plaatsvinden. Bovendien is de basiliek gesloten voor bezoekers tijdens liturgische vieringen van de Heilige Vader, evenementen van de Heilige Stoel en evenementen van Vaticaanstad. Als de basiliek niet kan worden bezocht, wordt een rondleiding uitgevoerd in de Vaticaanse musea (gedurende ongeveer 3 uur). In dit geval wordt het gekochte ticket niet gerestitueerd.

Maakt u zich geen zorgen als u denkt dat u de klim naar boven in de koepel niet aan kunt. Iedereen zich niet in staat voelt om naar de top te klimmen, is welkom om op terrasniveau te blijven (waar de lift stopt), terwijl diegenen die wel helemaal omhoog willen klimmen, dit gewoon kunnen doen.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (6-17)
Baby/peuter/kleuter (0-5): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Tips (optioneel)
- Vervoer van en naar uw hotel
- Eten en drinken

Bestel

don, 30 mei 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Live gids

Duur: 1 uur 30 minuten

COVID-19 Status:
Upon arrival at the meeting address, all members of your party over the age of 12 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Vertrektijden

Routebeschrijving

St-Pietersbasiliek, Koepel-klim & Catacomben

Adres
Largo del Colonnato 1 00193 Rome Italië

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!