Sightseeing

Geniet van Rome op de beste manier! Ga mee met een van onze sightseeing tour. Zie wat Rome te bieden heeft met onder andere het Vaticaan, Colosseum, Forum Romanum en het historische Rome.

Sightseeing
 
Rome Hop-on Hop-off

Rome Hop-on Hop-off

Het verkennen van Rome is nog nooit zo eenvoudig en opwindend geweest! Kom aan boord van de rode CitySightseeing Hop-on Hop-off bus en verken deze wonderbaarlijke stad vanaf het open dak! Kies uit tickets van 24, 48 of 72 uur of onze combi tickets met skip the line bij Vaticaan en/of Colosseum. Boek vanaf thuis en bespaar tijd!

Vanaf € 28.90
Big Bus Tours Rome

Big Bus Tours Rome

Ontdek de bekendste bezienswaardigheden van de 'oneindige stad' met big Bus Tours. Er is geen betere manier de stad te ontdekken dan vanaf de dubbeldekkers. Kies uit 24 of 48 uurs tickets en krijg vier gratis rondleidingen. Koop hier tickets voor de Hop-on Hop-off bussen!

Vanaf € 26.80
Wandeling door het verlichte Rome

Wandeling door het verlichte Rome

4.0
(1)

Geniet van een 2-uur durende tour door Rome bij zonsondergang en belief de schoonheid van een stad in een ander licht. Zie vele van de meest bekende bezienswaardigheden waaronder Pantheon, Capitol Heuvel, Piazza Navona en nog veel meer. Boek uw tour vandaag en begin met aftellen!

Vanaf € 46.40
Segway rondleiding door Rome

Segway rondleiding door Rome

Verken Rome op de meest plezierige en vermakelijk manier - per segway! Een segway tour is de ideale sightseeing tour voor families met tieners, koppels en individuen die Rome willen zien en meer willen leren over de geschiedenis van de stad. Boek uw tickets online en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Vanaf € 77.30
Rome in een dag

Rome in een dag

5.0
(1)

Vergezel ons op een volledige dag tour door Rome en ervaar alle hoogtepunten van de stad. U ziet niet alleen alle bekende bezienswaardigheden maar u zult ook de lange wachtrijen bij zowel het Colosseum, de Vaticaan Musea en de St. Pieter Basiliek vermijden.

Vanaf € 132.90
Vaticaan en Rome Pas

Vaticaan en Rome Pas

4.0
(1)

Met een Vaticaan en Rome pas krijgt u gratis toegang tot Vaticaan Stad, de musea en tuinen, twee attracties naar keuze, gratis vervoer in Rome en korting op meer dan 30 attracties. Verkrijg uw Vaticaan en Rome pas hier!

Vanaf € 114.40
De Angels and Demons tour

De Angels and Demons tour

Bezoek de bezienswaardigheden uit 's werelds bekende bestverkochte roman van Dan Brown, 'Angels and Demons' tijdens een 3-uur durende wandel tour door de stad van Rome. Ontdek de geheimen van de Illuminati Movement waaronder de standbeelden van Bernini en teksten van Galileo. Verzeker uzelf van een plaats, boek uw tickets vanaf thuis!

Vanaf € 25.80
De pleinen van Rome

De pleinen van Rome

Bezoek de meest spectaculaire pleinen van Rome tijdens een 3-uur durende wandel tour in gezelschap van een kleine gezellige groep. De tour begint op één van de bekendste pleinen van Rome, St. Pieters Plein, en gaat daarna naar Piazza Navona, het Pantheon, de Trevi fontein en de Spaanse trappen. Mis deze onvergetelijke tour niet, boek hier uw plaats!

Vanaf € 77.30
Fonteinen van Rome

Fonteinen van Rome

Ga met ons mee op een ongelofelijke begeleide tour door Rome en zie de meest mooie fonteinen van de stad. Bezoek Piazza Navona, bekijk het Pantheon, werp een geldstuk in de Trevi fontein en bewonder de ongelofelijk fontein van Triton. Verzeker uw plaats, boek uw tickets vanaf thuis!

Vanaf € 25.80
Rome bij nacht

Rome bij nacht

Geniet van de magische sfeer van Rome bij nacht tijdens deze 2.5-uur durende wandel tour. Bewonder de mooie verlichte pleinen, fonteinen, en Renaissance en Barok architectuur. Uw plaatselijke gids, tevens aan kunsthistoricus, zal u alles vertellen over de indrukwekkende architectuur en geschiedenis van de stad. Verzeker uzelf van een plaats, boek uw tour vanaf thuis!

Vanaf € 77.30
De Borgias historie wandel tour

De Borgias historie wandel tour

Laat uw plaatselijke kunsthistorische gids u meenemen op een fascinerende 2-uur durende wandel tour door Rome en kom meer te weten over één van de machtigste en controversiële Romeinse families tijdens de Renaissance - de Borgias en bewonder enkele van de schatten die overgebleven zijn van één van het prominente Huis van Borgia. Boek uw tour vanaf thuis!

Vanaf € 77.30
Geestenjacht in Rome

Geestenjacht in Rome

Ga op geestenjacht in Rome tijdens deze 2-uur durende avond wandel tour! Luister naar de verhalen over mysterieuze legenden en interessante mythes terwijl u wandelt langs de historische straten op zoek naar enkele geesten van Rome. De tour in inclusief een aantal bekende verlichte bezienswaardigheden van Rome.

Vanaf € 77.30
Romeinse Crypt en Catacomben Tour

Romeinse Crypt en Catacomben Tour

Ga op een fascinerende reis terug in de tijd via lange kronkelende catacomben en crypten. U zult nooit geloven wat er allemaal te vinden is onder Rome totdat u dit zelf kunt bekijken! Bezoek de Erie Capuchin Crypt versierd met botten en verken de Basiliek San Clemente. Boek uw tour vanaf thuis en verzeker uw plaats!

Vanaf € 71.10
Romeinse crypten, catacomben en duister hart

Romeinse crypten, catacomben en duister hart

Verken het duistere verleden van Rome tijdens deze griezelige tour door Romeinse crypten en catacomben! Bezoek een oud deel van de stad en begraafplaatsen gelegen onder de moderne drukke straten.

Vanaf € 86.60
Het beste van Rome en het Vaticaan.

Het beste van Rome en het Vaticaan.

5.0
(1)

Onze Beste van Rome Tour is een uitgebreide tour van 4,5 uur door de straten van het Oude Rome. Verken het Colosseum en Romeinse Forum en ervaar de pracht van het Vaticaan. Vermijdt de lange wachtrij bij het Colosseum en de Vaticaan Musea met uw gids en verken twee van de meeste ongelofelijke attracties van Rome. Boek nu uw tour ...

Vanaf € 102.00
Borghese Galerij met skip the line

Borghese Galerij met skip the line

Ga op ontdekkingstocht in een van de meest interessante Villa's van Rome, de Borghese Galerij. Zie de prachtige meesterwerken zoals schilderijen en beelden van Bernini, Canova, Caravaggio en Titian. Zie meer dan alle anderen tijdens deze tour. Boek uw tour hier!

Vanaf € 60.80
Tour door Trastevere met Exclusief Diner

Tour door Trastevere met Exclusief Diner

Bemachtig een plek op deze extreem gelimiteerde, exclusieve tour door Trastevere en geniet van een heerlijk authentiek Italiaans 4-gangen diner. Ervaar Rome op zijn best en boek uw tour vandaag nog!

Vanaf € 96.90
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen