Uitgebreide Vaticaan tour

Uitgebreide Vaticaan tour

Prijs vanaf € 105.60

Geniet van deze uitgebreide Vaticaan rondleiding, waaronder de trappen van Bramante, de Sixtijnse kapel, Pinacoteca en Sint Pieter Basiliek. Dit mag u niet missen als u op zoekt bent naar een diepgaande rondleiden door de musea van het Vaticaan.

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij de musea van het Vaticaan
- Geniet van een speciale diepgaande rondleiding door de musea van het Vaticaan
- Bekijk de trappen van Bramante, normaal niet toegankelijk voor het publiek
- Bezoek het Etruscan musea en het meer recente Pinacoteca
- Vermijd de wachtrij bij de Sint Pieter Basiliek
- Geniet van een rondleiding met een kleine groep van max. 20 mensen

Geniet van een uitgebreide Vaticaan rondleiding
Vermijd de wachtrij bij de musea van het Vaticaan en bespaar kostbare tijd in Rome.

De rondleiding begint met zeldzame toegang tot de beroemde trappen van Bramante, een duizelingwekkende spiraal van uitgehouwen stenen gebouwd in 1512 in een vierkante toren. Weinigen mogen hier tegenwoordig komen, waardoor dit bezoek extra bijzonder is.

Bewonder de prachtige schilderijen van de schildergalerij van Vaticaan Pinacoteca, inclusief Raphael's 'Transfiguration', Caravaggio's 'Deposition from the Cross’ en Leonardo Da Vinci’s onvoltooide ‘St. Jerome in the Wilderness’.

U bezoekt natuurlijk alles van de Pinecone binnenplaats tot de Galerij van Wandtapijten, de Galerij van Kaarten, de Galerij van de Candelabra en als hoogtepunt van elke rondleiding - de Raphael Rooms.

Uw tour bevat natuurlijk ook de beroemdste kamer van het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel. Hier heeft u de tijd om het helemaal in u op te nemen.

De laatste stop tijdens uw rondleiding neemt u mee door een speciale deur in de Sixtijnse Kapel en langs een andere lange rij om toegang te krijgen tot de Sint Pieter Basiliek. Elke dag behalve woensdag is er een rondleiding in dit kolossale gebouw - een van de belangrijkste in het hele christendom en de thuisbasis van het beroemde beeldhouwwerk 'La Pieta' van Michelangelo.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar uw rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint onderaan de brede trap aan de overkant van de ingang van de Musea van het Vaticaan. De trap lift tussen Caffè Vaticano en Hotel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi. 

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Waar eindigt de rondleiding?
De rondleiding eindigt bij de Sint Pieter Basiliek op het Sint Pieterplein. Meestal op woensdag, als de Basiliek gesloten is dan eindigt de rondleiding bij de ingang van de musea van het Vaticaan.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 4,5 uur.

In welke talen is de rondleiding beschikbaar?
De rondleiding is in het Engels, Duits of Frans.

Is er een dresscode?
Ja, voor toegang tot religieuze locaties is een strikte dresscode vereist. Knieën en schouders moeten bedekt zijn bij zowel mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor weigering van toegang vanwege onjuiste kleding.

Wat voor soort tickets zijn er beschikbaar?
Volwassene (19+)
Kind (6-18)
Peuter (0-5): Gratis

Belangrijke informatie:
- Op sommige locaties kunnen extra maatregelen worden geïmplementeerd vanwege de toegenomen wereldwijde beveiliging. Als gevolg hiervan kunnen we vertraging oplopen bij het doorlopen van verplichte beveiligingscontroles bij het betreden van deze locaties. Extra maatregelen kunnen ook de omvang van tassen die naar binnen kunnen worden gebracht beperken. Om verstoringen of mogelijk geweigerde toegang te voorkomen, raden wij u ten sterkste af om grote tassen, tassen of rugzakken mee te nemen tijdens uw rondleiding. Het Vaticaan staat alleen hele kleine tassen toe, en verbiedt met name grote tassen, statieven, paraplu's en rugzakken.

-U kunt gebruikmaken van de gratis opslagruimte voor bagage. Dit kan ertoe leiden dat u de rondleiding vroegtijdig moet verlaten om ze bij de ingang op te halen.

-op woensdagochtend en -middagen kan de Sint Pieter Basiliek gesloten zijn vanwege de pauselijke audiëntie die plaatsvindt op het Sint-Pietersplein. Als u de Sint Pieter Basiliek wilt bezoeken, wordt u geadviseerd om op een andere dag te reizen. De Basiliek is ook onderhevig aan last-minute sluitingen voor religieuze ceremonies. Wanneer dit gebeurt, bieden we de klanten graag een langere rondleiding door de musea van het Vaticaan in overeenstemming met de geadverteerde totale lengte van de tour. Hoewel we ons ertoe verbinden reisgroepen vooraf te informeren of er geplande verstoringen zijn aan de openingsuren van de Basiliek, is dit niet altijd mogelijk en kunnen we in dergelijke gevallen geen restituties of kortingen verstrekken.

- Het spijt ons dat wij gasten met rolstoelen of een handicap die speciale assistentie nodig hebben niet van dienst kunnen zijn. Wandelwagens of kinderwagens zijn ook niet toegestaan tijdens deze rondleiding.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Uitgebreide Vaticaan tour Info

Uitgebreide Vaticaan tour
Ontmoet uw gids onderaan de wijde trap tegenover de straat bij de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Cafë Vaticano en HOtel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi
00192 Roma
Italy

Info

Uitgebreide Vaticaan tour
De tour vertrekt dagelijks (behalve zondag) om 8:00 AM / 8:45 AM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohalte is Ottaviano.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen