Uitgebreide Vaticaan tour

Uitgebreide Vaticaan tour

Prijs vanaf € 94.80

Geniet van deze uitgebreide Vaticaan tour, inclusief de Bramante Trap, Sistine Kapel, Pinacoteca en St. Pieter Basiliek. Iedereen die op zoek is naar een diepgaande tour door de Vaticaan Musea, mag dit niet missen.

Hoogtepunten:
- Vermijdt de wachtrij bij de Vaticaan Musea
- Geniet van een speciale diepgaande tour door de Vaticaan Musea
- Bezoek de Bramante Trap, normaal gesloten voor publiek
- Bezoek de Etruscan Musea en het nieuwere Pinacoteca
- Vermijdt de wachtrij bij de St. Pieter Basiliek
- Geniet van een klein tour groep van max. 20 mensen

Geniet van een uitgebreide Vaticaan Tour
Vermijdt de wachtrij bij de Vaticaan Musea en bespaar kostbare tijd in Rome.

De tour begint met uitzonderlijke toegang tot de bekende Bramante Trap, een duizelingwekkende spiraal van uitgehouwen stenen gebouwd in 1512 binnenin een hoektoren. Maar weinig mensen hebben hier tegenwoordig toegang tot, waardoor dit bezoek speciaal is.

Bewonder de mooie schilderijen van het Vaticaan Pinacoteca schilderij galerij, inclusief Raphael’s ‘Transfiguratie’, Caravaggio’s ‘Afzetting van het kruis' en Leonardo Da Vinci’s onafgewerkte ‘St. Jerome in de Woestijn’.

U bezoekt natuurlijk alles van de Dennenappel Courtyard tot aan de Galerij van Wandtapijten, de galerij van kaarten, de galerij van de Candelabra en als hoogtepunt van de tour - de Raphael vertrekken.

Uw tour is ook inclusief de meest beroemde ruimte van de Vaticaan Musea, de Sistine Kapel. Hier heeft u tijd genoeg om alles in u op te nemen.

Laatste stop van uw tour neemt u mee door een speciale deur in de Sistine Kapel en gaat u langs een rij wachtende mensen om toegang te krijgen tot de St. Pieter Basiliek. Iedere dag, behalve woensdag, kunt u genieten van een begeleide tour door dit reusachtige gebouw - een van de allerbelangrijkste in het Christendom en de thuis plaats van Michelangelo's beroemde beeldhouwwerk 'La Pieta".

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint onderaan de wijde trap tegenover de straat van de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Café Vaticano en Hotel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de St. Pieter Basiliek op het St. Pieter plein. Op de meeste Woensdagen, wanneer de Basiliek gesloten is, eindigt de tour bij de ingang van de Vaticaan musea.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 4,5 uur.

In welke taal is deze tour?
Deze tour is in het Engels.

Is er een dresscode?
Ja, toegang tot religieuze sites vereist een strenge dresscode. Knieën en schouders moeten bedekt zijn, zowel bij mannen als vrouwen. City Wonders en Ticmate zijn niet verantwoordelijk als toegang geweigerd wordt vanwege incorrecte kleding.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits in het gezelschap van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Extra maatregelen kunnen worden ingesteld bij sommige locaties vanwege globale veiligheidsredenen. Hierdoor kan vertraging ontstaan bij het passeren van de beveiligingscontroles bij het binnenkomen van deze locaties. Extra maatregelen kunnen ook de afmetingen van de tassen beperken die mee naar binnen mogen worden genomen. Om verstoringen en weigering van toegang te voorkomen, raden we u aan om geen grote tassen, zakken of rugzakken mee te brengen tijdens de tour. Het Vaticaan staat alleen zeer kleine tassen toe en verbiedt met name grote tassen, tripods, paraplu's en rugzakken.

- U kunt gebruikt maken van de gratis opslagruimte voor bagage wat tot gevolg kan hebben dat u de tour vroegtijdig moet verlaten om deze op te halen bij de ingang.

- On woensdagochtend en woensdagmiddag kan de St. Pieter Basiliek gesloten zijn vanwege de pauselijke audiëntie op het St. Pieter Plein. Indien u de St. Pieter Basiliek wenst te bezoeken, raden wij u aan om op een andere dag te komen. De Basiliek is ook onderhevig aan onverwachte sluitingen voor religieuze ceremonies. Als dit gebeurt, bieden wij onze klanten graag een langere tour aan door de Vaticaan Musea zodat de duur van de tour gelijk blijft. We proberen onze groepen van te voren te informeren als er geplande verstoringen van de openingsuren van de Basiliek gepland staan, dit is helaas niet altijd mogelijk en dan zijn we helaas niet in staat om een terugbetaling te doen of korting te geven.

- Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoelen kunnen accommoderen of mensen met een beperking. Helaas accepteren wij ook geen kinderwagens of babydragers op onze groep tour.

 

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Uitgebreide Vaticaan tour Info

Uitgebreide Vaticaan tour
Ontmoet uw gids onderaan de wijde trap tegenover de straat bij de ingang van de Vaticaan Musea. De trap bevindt zich tussen Cafë Vaticano en HOtel Alimandi Vaticano, op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi.

Info

Uitgebreide Vaticaan tour
De tour vertrekt dagelijks (behalve zondag) om 8:00 AM / 8:45 AM.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohalte is Ottaviano.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen