Borghese Galerij: Vermijd de wachtrij

Borghese Galerij: Vermijd de wachtrij

Prijs vanaf € 31.70

Schiet op en koop uw toegangstickets met vast tijdstip voor de Borghese Galerij. De tickets zijn meestal niet beschikbaar op de dag zelf - en in feite vaak al een maand van te voren uitverkocht. 

Hoogtepunten:
- Ontvang de populaire tickets met vast tijdstip
- Vermijd de wachtrij bij de Borghese Galerij
- Bewonder de schitterende kunstwerken

Vermijd de wachtrij bij villa Borghese
De kunstverzameling van de rijke, nobele Borghese familie werd al snel te groot voor één huis. Deze werd verplaatst naar de Borghese Galerij - een afzonderlijk gebouw in het beroemde Villa Borghese park. In 1901 werd de verzameling overgedragen aan de Italiaanse overheid en sindsdien reizen toeristen van over de hele wereld naar dit prachtige museum! Tickets met een vast tijdstip zijn moeilijk te krijgen dus pak u kans voordat deze zijn uitverkocht!

Dit kleine museum is echt de moeite waard dankzij de weelderige omgeving (roze marmeren muren, fresco plafonds, etc.) en de vele meesterwerken. En omdat er gewerkt wordt met vaste tijdstippen wordt het wel druk maar nooit te druk.

Hoogtepunten zijn o.a. Bernini's standbeeld van David welke de bijbelse held vastlegt in een staat van paraatheid en De Ontvoering van Proserpina - gemaakt toen Bernini slechts 23 jaar oud was. Andere hoogtepunten zijn o.a. Caravaggio's Jongen met Fruitmand en Raphaels Depositie van Christus en Dame en de Eenhoorn.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-tciket direct naar uw e-mail gestuurd. Smartphone tickets worden ook geaccepteerd.

Hoe moet ik mijn bezoek plannen?
Kies een tijdstip dat u het beste uitkomt, bijv. 10-12 AM, 12-2 PM etc. Let wel, u ontvangt een tijdstip dat valt binnen dit tijdsbestek wat duidelijk vermeld zal staan op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u 15 minuten voor uw gereserveerde tijd aanwezig bent.

Wat is erbij inbegrepen?
Toegang tot de Borghese Galerij op een vast tijdstip.

Wat voor soort tickets zijn er beschikbaar?
Volwassene (18+)
Kind (0-17)

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Borghese Galerij: Vermijd de wachtrij Info

Borghese Galerij: Vermijd de wachtrij
Piazzale Scipione Borghese 5
00197 Rome

Info

Borghese Galerij: Vermijd de wachtrij
Dinsdag - zondag: 8:30 AM - 7:30 PM.
Gesloten op maandag.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
U kunt of bus 116 nemen en uitstappen bij Galleria Borghese, of 910 (vanaf Termini Station) en uitstappen bij Pinciana/Museo Borghese.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen